Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, γιατί στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια πράγματα που είχες υπολογίσει ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Δίδυμοι

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά, αγαπητέ Δίδυμε, και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Καλό είναι να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα προσπάθησε να μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις την ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε άγχωναν και καθυστερούσαν την εξέλιξή σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις το μέλλον σου. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μία περίεργη ημέρα ξεκινάει για εσένα και το πλανητικό σκηνικό θα σε γεμίσει ανασφάλειες σχετικά με την πορεία των οικονομικών σου. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής, μην κάνεις άσκοπες αγορές και σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσεις παράτολμες επενδύσεις, με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα θα φέρει κάποια γεγονότα, που θα περιπλέξουν ορισμένες καταστάσεις. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και να κοιτάς μακριά. Αν υπερισχύσει η λογική σου, θα βρεις σωτήριες λύσεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό αυτό το Σάββατο και να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά, αλλά μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μίλα σήμερα με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί πολύ χρήσιμη στα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματικότητα, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.