Στον Παναθηναϊκό έπαιξε μόλις δύο χρόνια, αλλά τα 43 γκολ που πέτυχε και το τατουάζ με το τριφύλλι, τον έβαλαν στις καρδιές των οπαδών των πρασίνων για πάντα. Λένε Τζιμπρίλ Σισέ και… στάζουν μέλι. Το ίδιο κι αυτός, το λέει άλλωστε.

«Είμαι ένας από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αυτό που έζησα μαζί τους είναι απίστευτο. Αλησμόνητο. Έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Ειλικρινά τους αγαπώ με τον τρόπο που με αγαπούν κ αυτοί» είπε σε συνέντευξή του στο sdna και στη συνέχεια έριξε τη βόμβα: «Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό και να παίξω ξανά για αυτόν, μπροστά στους οπαδούς του, μέσα στην “Λεωφόρο” αυτή τη φορά, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ αυτός που αποφασίζει. Αν είχα την ευκαιρία, φυσικά και θα ερχόμουν πίσω!».

 

Αναλυτικά όσα είπε ο “Τζιμπρίλαρος” των οπαδών του τριφυλλιού:


«Είναι ένα ντέρμπι που σημαίνει πολλά για μένα. Είναι το ματς το οποίο ο κόσμος περιμένει όλη την χρονιά και οι παίκτες αδημονούν να παίξουν σε αυτό. Εγώ είχα την ευκαιρία να παίξω σε πολλά μεγάλα ντέρμπι στην καριέρα μου, αλλά σαν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δεν συνάντησα πουθενά! Είναι κάτι σπέσιαλ για μένα. Η ατμόσφαιρα ήταν πάντα τρελή!».

– Ποια είναι η στιγμή που θα σου μείνει αξέχαστη από αυτά τα ντέρμπι που έπαιξες απέναντι στον Ολυμπιακό;

«Δεν θα ξεχάσω εκείνη την νίκη στο «ΟΑΚΑ», την ημέρα που σκόραρα δύο γκολ. Είναι μία από τις καλύτερες αναμνήσεις στην καριέρα μου. Ακόμα και σήμερα ανατριχιάζω, όταν βλέπω τα στιγμιότυπα από εκείνο το παιχνίδι!»

– Παίζει ρόλο η διαιτησία στα ντέρμπι; Υπήρχαν παιχνίδια που ένιωσες ότι ο διαιτητής ήθελε να βοηθήσει τον αντίπαλο;

«Ναι παίζει ρόλο. Είναι πολύ σημαντική η διαιτησία σε τέτοια παιχνίδια. Θυμάμαι ακόμα ότι πετύχαμε ένα κανονικό γκολ (σ.σ. στο Καραϊσκάκη) και ο διαιτητής αποφάσισε να μην το μετρήσει. Ο διαιτητής πρέπει να είναι ουδέτερος!».

– Τελικά τι έγινε με εκείνη την διαμάχη που υπήρχε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού; Υπήρξαν φήμες ότι συναντηθήκατε στο Μονακό, μιλήσατε και η παρεξήγηση λύθηκε…

«Τον είδα στο Μονακό τυχαία. Είχα πάει να δω έναν φίλο και ήταν στο ίδιο ρεστοράν. Είχαμε μια χειραψία και τίποτα παραπάνω».