Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα στο ερώτημα: τι είναι αυτό που σπρώχνει ανθρώπους καθ’ όλα επιτυχημένους στο κυνήγι μιας χίμαιρας; Δυστυχώς, ούτε αυτή η ιστορία που θα σας διηγηθούμε θα απαντήσει στο ερώτημα. Διότι ο Κάνιε Γουέστ, πρωταγωνιστής της ιστορίας, έχει κατ’ επανάληψη επιχειρήσει να εκπορθήσει το οχυρό της μόδας, χωρίς αποτέλεσμα.

 

 

#YEEZY #ADIDAS #NYFW

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο Κάνιε Γουέστ, ράπερ, μεγιστάνας της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας, σύζυγός της Κιμ Καρντάσιαν και πατέρας της Νορθ παρουσίασε χθες τη νέα συλλογή του Kanye West x Adidas Originals σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και συγκέντρωσε την crème de la crème της νεοϋορκέζικης κοινωνίας, πρωτοστατούσης της Άννα Γουίντουρ, διευθύντριας της αμερικανικής Vogue και ένθερμης οπαδού του Κάνιε. Δίπλα της, από την πρώτη σειρά, την επίδειξη παρακολούθησαν η σύζυγος και η κόρη του σχεδιαστή το έτερο βασιλικό ζεύγος της αμερικανικής showbiz, ο Τζέι Ζ και η Μπιγιονσέ.

 

 

YEEZY FRONT ROW #WangRihCassPuffJayBeyKimAnna

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

Τα μοντελάκια που παρουσίασε ο ράπερ-σχεδιαστής είναι στη διάθεσή όλων –οι φωτογραφίες- για να τα εμπεδώσουν. Βολτάροντας στο δίκτυο πάντως και κρίνοντας από τα σχόλια -το πιο δηλητηριώδες παραλλήλιζε τη συλλογή με τον ρουχισμό των κρατουμένων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Βόρειας Κορέας-, πλην των sneakers, τα υπόλοιπα δεν πιστεύουμε ότι θα έχουν μεγάλη πέραση.

 

 

Backstage at the Yeezy show!!!!! So proud of my baby!!!! This moment is here!!! He has worked so hard on this collection!!! Adidas x Yeezy!!!! Kylie x Kim x Kanye x Anna #NYFW

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

Όμως, για να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες, έχετε υπόψη σας ότι η συλλογή αυτή δεν είναι η πρώτη του Κάνιε –η πρώτη απόπειρα έλαβε χώρα πριν από μερικά χρόνια στο Παρίσι με παταγώδη αποτυχία. Η μοναδική γυναίκα που φόρεσε κομμάτια της συλλογής ήταν η Κιμ Καρντάσιαν και ο οίκος κατέβασε ρολά πριν καλά καλά ανοίξει.