Και που λέτε, λοιπόν, καλά μου παιδιά, πριν δυο μέρες κατέβηκα στο κανάλι Epsilon, για μια προσωπική μου υπόθεση (sic). «Λοξοδρόμησα» λιγάκι πριν αποχαιρετίσω, καθώς πέτυχα ένα φιλαράκι σε έναν από τους πάρα πολλούς διαδρόμους του καναλιού και με προσκάλεσε στο γραφείο του. Η αλήθεια είναι ότι αν πας (όχι στην Ιθάκη αλλά) στο Περιστέρι και κυρίως στις εγκαταστάσεις του καναλιού, αν δεν κρατήσεις «τακτική Κοντορεβιθούλη», εγκλωβίζεσαι για πάντα εκεί.

Στρίβοντας στον  υπ’ αριθμό 14 διάδρομο και περνώντας μπροστά από μια τζαμαρία ΤΙΣ ΕΙΔΑ! Είναι λοιπόν όοολες καθισμένες σ’ ένα οβάλ τραπέζι, σαν αυτά τα μεγάλα τα επιβλητικά που εμφανίζουν τα κανάλια στις «εκλογικές βραδιές» όπου χωράνε μέχρι 16 άτομα, χώρια οι παρουσιαστές.

Ποιες όλες; Μα οι γυναίκες του “E”!

Πρώτη σύσκεψη, λοιπόν, με την διευθύντρια του ψυχαγωγικού τομέα του καναλιού Ράνια Ματαφιά και γύρω-γύρω οι κυρίες Νόνη Δούνια, Έλενα Παπαβασιλείου, Σοφία Βογιατζάκη και Δέσποινα Καμπούρη.


[fullimage]20303[/fullimage]
 

Καταρχήν, επειδή είμαι γνωστή για την αδιακρισία μου, έπιασα το κινητό μου και άρχιζα να φωτογραφίζω… Δυνατότητα αντίρρησης δεν υπήρξε, αλλά τι «περιβόλι» είναι η Σοφία! Η Νόνη Δούνια φορώντας ένα μπλε ελεκτρίκ μπλουζάκι σε πολλά κέφια, η Δέσποινα Καμπούρη πολύ ευγενική και αριστοκρατική, η Έλενα Παπαβασιλείου με την ατζέντα της μπροστά να σημειώνει και απ’ ότι έμαθα (όχι από εκείνες) η εκπομπή που εντάσσεται στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, θα αφορά σε κατεξοχήν γυναικεία θέματα. Η ώρα προβολή είναι αμέσως μετά την εκπομπή του Θανάση Πάτρα και η προγραμματισμένη μέρα για «αέρα» είναι η Δευτέρα, 2 Μαρτίου.

Καλή επιτυχία, κορίτσια!