Η μαυροαλήθεια είναι ότι από τότε που τέθηκε θέμα εκλογής προέδρου Δημοκρατίας και δεν τα συμφώνησαν, όσοι διατηρούμε μια σχέση στενή, στενότερη, στενότατη κι εργαζόμαστε ως εσωτερικοί συντάκτες σε sites, εφημερίδες, κανάλια, το πίσω μέρος του σώματός μας έχει ήδη πάρει το σχήμα της καρέκλας του γραφείου.

Οι διπλανοί, οι πίσω και οι μπροστινοί μου στο Provocateur, σε κάποια μίνι διαλείμματα κάνουν την ίδια δήλωση με την ίδια επαναληπτικότητα όπως ο Ιμάμης την προσευχή: «Κάποιος να μας τρίψει την πλάτη ρε παιδιά!». Δήλωση που φυσικά διαχέεται στην ατμόσφαιρα, καθώς ο μόνος που μπορεί να μας τρίψει την πλάτη, είναι ο τρίφτης για το τυρί που περιμένει υπομονετικά στο σπίτι.

Μερικοί από εσάς πιστεύετε ότι οι δημοσιογράφοι, κυρίως εκείνοι που ασχολούνται με τα «ευγενή» ρεπορτάζ, όπως το κοινοβουλευτικό , του Μαξίμου, της προεδρίας ή το διεθνές, έχουν κάποια προνόμια, εξαιτίας της όποιας σχέσης αποκτούν με την «εξουσία».

Δημοσιεύουμε, λοιπόν, την συγκεκριμένη φωτογραφία. Το «κλικ» του φακού, έγινε τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου, λίγο μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού. Υπάρχουν, βεβαίως, και άλλες φήμες που θέλουν οι συνάδελφοι «να έχουν γονατίσει» μετά την ομιλία του Κώστα Ζουράρι, καθώς τα πληκτρολόγια των υπολογιστών δεν διαθέτουν ψιλές, οξείες, δασείες, υπογεγραμμένες, περισπώμενες…

 


 

Θαυμάστε λοιπόν τις συνθήκες που οι συνάδελφοι εργάζονται για να «στείλουν» τα ρεπορτάζ τους! Κάποιοι «ευσεβείς» στα γόνατα και κάποιοι άλλοι «όρθιοι» μεν, καταβεβλημένοι όμως, να είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν και τον όρθρο.

Βοήθειά μας!