Δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι της διπλανής πόρτας πλέον. Είναι αστέρια της μεγάλης και της μικρής οθόνης, με πολλούς θαυμαστές και ακόμα περισσότερους haters. Για αυτό και ο κανόνας τους θέλει να προσέχουν πολύ τις εμφανίσεις και τις συμπεριφορές τους.

Να μην δίνουν δικαιώματα για να τους περιλάβουν τα ΜΜΕ και ανταγωνιστές τους. Ή τουλάχιστον έτσι ήταν ο κανόνας. Γιατί τα δεδομένα έχουν αλλάξει κάπως τα τελευταία χρόνια. Και όλο και περισσότεροι stars δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στην ειρωνεία. Και δεν διστάζουν να τα χώσουν με τον δικό τους, αστείο τρόπο και σε άλλους διάσημους.

Καν’ το όπως ο Jean-Claude Van Damme

Την περασμένη εβδομάδα ο γερόλυκος των πολεμικών τεχνών εντυπωσίασε το διαδίκτυο με ένα καταπληκτικό κόλπο, για διαφημιστικούς λόγους. Και ο  Channing Tatum  αποφάσισε να τον μιμηθεί. Με τον τρόπο του!

https://www.youtube.com/watch?v=EMlpiey20b8

 

Ο ερωτικός James Franco

Πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Kanye West κυκλοφόρησε το video clip του «Bound 2» και είχε την έμπνευση να βάλει ως συμπρωταγωνίστριά του τη σύντροφό του Kim Kardashian. Και είχε την ακόμα πιο κακή έμπνευση να κάνει σεξ μαζί της πάνω σε μια μηχανή. Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι ο James Franco. Μόνο που αντί για την Kim, είχε δίπλα του (πάνω του, πες το όπως θέλεις) τον Seth Rogen. 

 

Τα μισά να μου… έγραφε!

Βέβαια ένας από τους πρώτους που έδειξε τον δρόμο για τα ειρωνικά video δεν είναι άλλος από τον Jimmy Kimmel. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε την έμπνευση πριν από περίπου ένα χρόνο να βάλει τους διάσημους μπροστά από μια κάμερα και να αποκαλύψουν το χειρότερο tweet που τους έχουν γράψει. Το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.