Είναι από τις ελάχιστες καλλιτέχνιδες που όταν δίνει συνέντευξη, κάθε φράση, λέξη, πρόταση, χαρακτηρισμός, κοσμητικό επίθετο της, από ένα απλό μέρος του λόγου, συζητιέται περισσότερο στο «γούπατο» που ζούμε ακόμη κι από ότι συζητιούνται ανά τον πλανήτη τα χτενίσματα του Μπέκαμ.

Ο Αντζελίσιος τρόπος έκφρασης είναι unique. Η αφέλεια με την οποία αρνήθηκε ότι στο παρελθόν δήλωσε ότι προτιμά να τρώει είδη υγιεινής, η πίστη της ότι από την Κρήτη βλέπει τον Ατλαντικό και η δήλωσή της από το δελτίο ειδήσεων του Star (όπου και εμφανίστηκε μαζί με τον πλαστικό χειρουργό της), ότι εφαρμόζει στο πρόσωπό της θεραπείες «της εκκλησίας» (δείτε το βίντεο στο 06:05 για να μην ταλαιπωρείστε). 
 

 

Όλα αυτά, μπορεί να αποτέλεσαν αφορμή για ειρωνείες, σχόλια, αφιερώματα σε σατιρικές εκπομπές, αλλά η Δημητρίου παραμένει μια καθαρόαιμη λαϊκή τραγουδίστρια, σύμβολο στο είδος της και μούσα του Τάκη Ζαχαράτου, πράγμα που σημαίνει ότι το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» αποτελεί τον εθνικό ύμνο της καψούρας!

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι πολιτικοί συντάκτες και παρουσιαστές έχουν φιλοξενήσει δηλώσεις-πολιτικές παρεμβάσεις της Άντζελας. Ανασύραμε από το παρελθόν την πολιτική κουβέντα που έκανε με τον Αιμίλιο Λιάτσο, κάνοντας δηλώσεις και για τον Γιώργο Παπανδρέου και για την κυρία Μπακογιάννη, αλλά και για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο που δήλωσε ότι της αρέσει πάρα πολύ. Ας θυμηθούμε…
 

 

Σήμερα, η  πολιτική παρέμβαση που έκανε από την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή και την συχνότητα του MEGA, τινάζει την δημοτικότητά της στα ύψη καθώς το κοινό όχι μόνο την χειροκρότησε, αλλά επιχειρηματολόγησε με τέτοιο τρόπο που καταργεί ακόμη και την αντιπολίτευση!

 

 

Η κουβέντα αφορούσε στα σχόλια που ακούγονται και γράφονται για την εμφάνιση των Συριζαίων. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην ξέρει ότι σύσσωμος ο διεθνής τύπος, αλλά και τα ελληνικά μέσα, σχολιάζουν το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν φοράει γραβάτα, το ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης επιλέγει ρούχα που θυμίζουν «στολή» έγκλειστου σε καθολικό σχολείο, το ότι δώσανε πολιτικό όρκο και όχι τον κλασσικό, το ό,τι χρησιμοποιούν για την μετακίνησή τους μηχανές και όχι «θωρακισμένες μερσεντές» και άλλα πολλά…

Η Δημητρίου λοιπόν ξέσπασε  όταν της ζήτησε ο Μάρκος να σχολιάσει και κάνοντας αναγωγή στο «βρακί» της Παπαρίζου, έφτασε να αποθεώνεται από το κοινό. «Πώς μπορούν να κοιμούνται ήρεμοι τα βράδια; Θυμάμαι όταν η Έλενα Παπαρίζου πήρε πρωτιά στην Γιουροβίζιον, αντί να σχολιάσουμε την διάκριση για την χώρα συζητούσαμε για το βρακί της… Τώρα Μάρκο, συζητάμε για τον αν κάνανε ή αν δεν κάνανε τον σταυρό τους, την στιγμή που οι προηγούμενοι αν και τον κάνανε, μας σταυρώσανε! Πώς κοιμούνται; Μπορείς να μου πεις;». Ο Μάρκος απάντησε φυσικά ότι δεν μπορεί να της απαντήσει καθώς δεν κοιμάται μαζί τους, αλλά η Άντζελα το τρίποντο από σέντρα το είχε ρίξει…

Πριν το πολιτικό της σχόλιο για τις εξελίξεις στην χώρα και αφού δεν παρέλειψε να δηλώσει πόσο αγαπάει την Κατερίνα Στανίση, αποκάλυψε ότι τα μαγαζιά της νύχτας δουλεύουν μόνο μια μέρα την εβδομάδα, για να δηλώσει ότι «η δουλειά όλων όσων εργάζονται νύχτα, σχεδόν τελείωσε». Ιδέα δεν έχω για το τι θα γίνει με πάρα πολλούς στον χώρο της Δημητρίου, αλλά από τις αρχές του ’90, την εποχή δηλαδή που κυκλοφορούσε με οδηγό και άσπρη τζάγκουαρ, φορώντας μια άσπρη γούνα, από την εποχή που φορώντας μπότες GUCCI, έκανε μετάνοιες στην Παναγιά on camera, πριν εξομολογηθεί στον Μάκη Πουνέντη τα στριφογυρίσματα μιας πολυτάραχης ζωής που ξεκίνησε σαν εργάτρια στις κλωστές “Πεταλούδα”, μέχρι και το 2015, η Δημητρίου αποτελεί στανταράκι επιτυχίας, είτε ως καλεσμένη, είτε ως τραγουδίστρια, καθώς μπορεί να βάζει «Φωτιά στα Σαββατόβραδα»!

Μπράβο Άντζελα!
 

https://www.youtube.com/watch?v=WHNLe12Qa-4