Ως τώρα ξέραμε για τις επιστολές μέσω email, που έσκαγε μύτη ένας δικηγόρος ή ένας συμβολαιογράφος ή ένας τραπεζικός ή ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης τέλος πάντων και ζήταγε να του στείλουμε τα στοιχεία μας και το τηλέφωνό μας και τη διεύθυνσή μας και κανά χιλιάρικο αν μας βρίσκεται, διότι κάπου στη μαύρη Αφρική μας περίμενε ένας θησαυρός.

Μιλιούνια ολόκληρα που θα έφταναν στα χέρια μας, έτσι και ακολουθούσαμε τις οδηγίες του mail. Όλοι και όλες έχουμε λάβει τέτοια γράμματα και όλοι και όλες τα στείλαμε εκεί που έπρεπε, δηλαδή στον κάλαθο των αχρήστων.

Έλα όμως που οι απατεώνες γίνονται όλο και πιο εφευρετικοί! Σαν να μην έφταναν τα mails, μπούκαραν τώρα και στο Skype. Από εκεί προέρχεται η κάτωθι επιστολή, που ο καταπληκτικός κύριος Fiifi απέστειλε στη φίλη μου Γωγώ Αλεξανδρή πριν από λίγες ημέρες.

Διαβάστε την και απολαύστε την εφευρετικότητά του…


Ο χρήστης FIIFI KWESI θέλει να σας προσθέσει στο Skype
Υπόψη Αλεξανδρής?

Έχω πάει σε αναζήτηση κάποιου με αυτό το όνομα “Αλεξανδρής” Και είναι χαρά μου να αναζητήσουν βοήθεια για την επιχείρησή σας, και θέλω να θεωρούμε πολύ σημαντικό. Αυτή είναι μια ευκαιρία θα ήθελα να αξιοποιήσει πολύ καλά. Είμαι ο κ fiifi kwesi, Μη Εκτελεστικός Σύμβουλος και ο υπεύθυνος αξιωματικός του τμήματος λογιστικού ελέγχου και λογιστικής (Γκάνα Commercial Bank Ltd), καθώς επίσης και ένας αξιωματικός του λογαριασμού σχέση με Dr. Frederick Αλεξανδρή.

Το 2007, ένας πρώην Δρ Φρέντερικ Αλεξανδρής, ένας πολίτης της χώρας σας είχε μια προθεσμιακή κατάθεση με την τράπεζά μου για 36 ημερολογιακούς μήνες, ΗΠΑ αξίας $ 7,400,000.00 (επτά εκατομμύρια, τετρακόσιες χιλιάδες δολάρια) η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας για την κατάθεση αυτής της σύμβασης ήταν αυτό το 16ο τον Αύγουστο του 2010. Δυστυχώς, ο Δρ Φρέντερικ ήταν μεταξύ των θυμάτων θανάτου στην καταστροφή από τον σεισμό που σημειώθηκε στην 12η Μαΐου του 2008 στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας, που σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους. Ήταν στην Κίνα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι και αυτό ήταν το πώς γνώρισε το τέλος του, έχω διεξάγονται διάφορες έρευνες για να εντοπίσει κάποιον από τους πελάτες του και επέκτεινε τους συγγενείς, αλλά αυτό αποδείχθηκε ανεπιτυχής. Μετά την παύση του εν λόγω πελάτη μας, ο Δρ Φρέντερικ, ο οποίος ήταν ένας έμπειρος Εμπορικής πετρελαίου / ανάδοχος εδώ, έχω κρατήσει μια στενή παρακολούθηση των αρχείων καταθέσεων και λογαριασμών και από τότε κανείς δεν έχει έρθει να διεκδικήσει το εν λόγω χρήματα στο λογαριασμό αυτό, όπως η πλησιέστερος συγγενής.

Δηλώνω γράψετε σε σχέση με αυτό το φαινόμενο για να έχετε σταθεί ως το νόμιμο δικαιούχο έως την ύστερη Δρ Φρέντερικ, έτσι ώστε τα κεφάλαια θα ισχυρίστηκε, απελευθερώνονται και μεταφέρονται σε τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού σας πριν Τράπεζα μου δηλώνουν το σύνολο των κεφαλαίων της βλάβης ή κατασχέθηκαν. Παρακαλούμε να έχετε το δικαίωμα σε ένα ποσοστό που θα συζητηθούν αργότερα μαζί σας και δεν υπάρχει εμπλέκονται, η συναλλαγή θα εκτελεστεί σύμφωνα με μια νόμιμη ρύθμιση που θα σας προστατεύσει από οποιαδήποτε παραβίαση του δικαίου του κινδύνου.

Έχω πάρα πολύ να ζητήσει για βέλτιστη ειλικρίνεια και τη συνεργασία σας και επιτρέψτε μου να ξέρω το μυαλό σας σε αυτό, και σας παρακαλώ να χειρίζονται τις πληροφορίες αυτές ως TOP SECRET. Θα πάμε πέρα από τις λεπτομέρειες μόλις λάβω επείγουσα απάντηση σας είναι απολύτως μέσα από την προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου, (fiifi.gcb.ghana@gmail.com). Εμείς, ως επίσης να συζητήσουμε αυτό στο τηλέφωνο.

Πρόβλεψη επικοινωνία σας.
Με εκτίμηση,
Ο κ fiifi kwesi ***