Δεν ήμουν ποτέ φανατικός θεατής του χορευτικού διαγωνισμού που λάνσαρε ο ANT1 ούτε καν από την πρώτη σεζόν, τότε που σάρωνε στα νούμερα. Φέτος η επιλογή του σταθμού να συνεχίσει να «χορεύει με τα αστέρια» αποδείχτηκε, κατά την ταπεινή μου άποψη, άτυχη, για να μην πω κακή. Πρώτον, γιατί, με μια-δυο εξαιρέσεις, έλειπαν τα αστέρια και αυτό φάνηκε και από τις τηλεθεάσεις του show ενώ, ως γνωστόν, μια Δούκισσα δεν μπορεί να φέρει την τηλεοπτική άνοιξη.

 

 

 

Πόσο να σε εξιτάρει η Μαρία Ηλιάκη στην τελική, που δεν διάγει και τις πιο λαμπερές στιγμές της -αν υπήρξαν κάποιες- στην μικρή οθόνη, ή η  Χριστίνα Αλούπη, που έφυγε πριν από χρόνια για το L.A. κυνηγώντας την διεθνή καριέρα; Δυστυχώς για την ίδια, δεν την έπιασε ποτέ -την καριέρα εννοώ- και φέτος συμμετείχε στο Dancing, μπας και…, όπως έπραξαν και αρκετοί άλλοι συμπαίχτες της.

 

 

 

Ο τελικός της Κυριακής ήταν άχρωμος άοσμος και άγευστος, με μια κριτική επιτροπή που, μετά από 14 live, έδειχνε κουρασμένη και μπουχτισμένη, ενώ ο εκνευρισμός της κυρίας Δανδουλάκη μόνο τυχαίος δεν ήταν.

 

 

 

Για να μην μακρηγορώ το φετινό «Dancing with the stars» έδειξε από την αρχή ότι έπασχε σε ονόματα που θα κράταγαν τους τηλεθεατές, αφού οι κυρίες Νίκη Κάρτσωνα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μορφούλα Ντώνα -η νικήτρια του τελικού- αλλά και οι άρρενες πρωταγωνιστές δεν γοήτευσαν. Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος που πέθαινε να δει τον ξεχασμένο Θάνο Πετρέλη -έχει να κάνει σουξέ από τα καλά χρόνια του Φοίβου- ή τον Τριαντάφυλλο;

 

 

 

Όπως αποδείχτηκε από τα χλιαρά νούμερα, όχι, δεν υπήρχε παρά τον αυθόρμητο Θανάση Βισκαδουράκη και τον πληθωρικό Φάνη Λαμπρόπουλο, που μοίρασαν κάποιες χαλαρές στιγμές γέλιου.Η απαστράπτουσα Δούκισσα έκανε κάποιες φιλότιμες προσπάθειες να «ανάψει» λίγο την φλόγα αλλά τελικά αυτή δεν άναψε ποτέ στο φετινό «Dancing» που, ευτυχώς, τελείωσε και μάλλον δεν θα το ξαναδούμε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

 

 

 

Έτσι κι αλλιώς, δεν νομίζω ότι θα λείψει σε πολλούς…