Kριός

Είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, αγαπητέ Κριέ, και να δώσεις από μόνος σου τις λύσεις που περιμένεις από τους άλλους. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, για να διευθετήσεις μια και καλή προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό, με τη βοήθεια μάλιστα καλών και έμπιστων φίλων.

Ταύρος

Η σημερινή Δευτέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, και αν δεν παρασυρθείς από τις δικές σου σκέψεις, μπορείς να περάσεις καλά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Ακολούθησε το δρόμο της ειλικρίνειας και της διαφάνειας.

Δίδυμος

Η σημερινή Δευτέρα θα σου φέρει κάποιες αναστατώσεις κυρίως από εξωγενείς παράγοντες που θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Δίδυμε. Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος και να περιορίσεις την ευαισθησία σου απέναντι σε όσα ακούς. Δείξε εμπιστοσύνη στο μυαλό σου και τις ικανότητές σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Καρκίνος

Η σημερινή Δευτέρα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σου που σε προβληματίζουν ακόμη, αγαπητέ Καρκίνε. Μπορείς να ξεκινήσεις από τα πρακτικά ζητήματα, όπως το χώρο που ζεις και μετά να πιάσεις τα πιο ουσιαστικά που σε απασχολούν. Πάντως έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις τις καταστάσεις να πάρουν θετική τροπή. Αυτό που σου χρειάζεται είναι προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου για να τα καταφέρεις καλύτερα.

Παρθένος

Σήμερα η δυναμικότητά σου παίρνει τα ηνία και δείχνεις αποφασισμένος για όλα, αγαπητέ Παρθένε. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και ορισμένα θέματα θα βρουν τη λύση τους, αρκεί κι εσύ να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου.

Ζυγός

Η σημερινή Δευτέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ανασύρεις τις ικανότητές σου, που είναι πολλές, αγαπητέ Ζυγέ, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς στο δρόμο της επιτυχίας. Θα αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μόνο προσοχή να μην κάνεις ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπεραισιοδοξία σου.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, η μέρα είναι πολύ έντονη για εσένα και το δημιουργικό σου πνεύμα δεν έχει όρια, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε κινήσεις, που δεν έχουν λογική και ρεαλιστική υπόσταση. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει απογοήτευση και να μην ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα. Έχε το νου σου!

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, νιώθεις ότι έχουν μπει σε μια σειρά τα δικά σου ζητήματα και θα σε απασχολήσουν περισσότερο κάποιες ξένες υποθέσεις. Γενικά, θα σε προσεγγίσουν πολλοί άνθρωποι για να ζητήσουν βοήθεια στα δικά τους προβλήματα και καλό είναι να είσαι λίγο μαζεμένος, γιατί θα παρασυρθείς και θα αγχωθείς. Πάντως, σίγουρα δεν μπορείς να τους βοηθήσεις όλους.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταπλήξεις τα πλήθη, καθώς η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και θα κάνεις ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Θα διαπιστώσεις πως όταν είσαι καλά, ακόμα και οι δικοί σου άνθρωποι είναι πιο θετικοί και δεκτικοί απέναντί σου. Με λίγα λόγια, η αυτοπεποίθησή και ο δυναμισμός σου είναι σήμερα στα καλύτερά τους.

Υδροχόος

Η σημερινή Δευτέρα θα σου δώσει την ευκαιρία, αγαπητέ Υδροχόε, να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, που θα σου κοστίσει στο μέλλον. Γενικά να είσαι διαλλακτικός σήμερα και αρκετά διπλωμάτης απέναντι στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν, γιατί μπορεί να ακούσεις απόψεις και προτάσεις, που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, η διάθεσή σου είναι λίγο περίεργη και καλύτερα να αποφύγεις κάποια άτομα, που σου χαλάνε τη διάθεση με την γκρίνια τους. Αλλιώς, κινδυνεύεις να έρθεις σε σύγκρουση και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μη χάνεις την αισιοδοξία σου και την πίστη στις ικανότητές σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.