Οι αστροπροβλέψεις της Δευτέρας 25/11 από την Άνιελ.
 

ΚΡΙΟΣ

 
Κουρασμένοι νιώθετε σήμερα αλλά δυδτυχώς έχετε πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσετε όπως και τις εκκρεμότητες σας. Δύσκολη μέρα μαζέψτε δύναμη θα σας χρειαστεί. Καλείσθε να ενεργήσετε με λογική και ψυχραιμία και να αποφύγετε χειρισμούς που υπαγορεύονται από το συναίσθημα.
 
 

ΤΑΥΡΟΣ

 
Μην αγχώνεστε άδικα για πράγματα που μπορούν να λυθούν χωρίς ιδιαίτερο κόπο,απλά απαιτούν καθαρό μυαλό. Θα χρειαστεί επίσης να δώσετε μεγάλο αγώνα για να προσαρμοστείτε στην νέα εποχή πραγμάτων. Έχετε αυτή την περίοδο αρκετό στρες και την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας. 
 
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 
Δεν είναι δυνατό να συνεχίσετε να ξοδεύετε περισσότερα από όσα κερδίζετε έχετε ξεφύγει και δεν μπορείτε να καταλάβετε την κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά σας, κάντε οικονομία. Πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας. Αν κάποιο θέμα στα επαγγελματικά σας έχει πάρει λάθος δρόμο, προσπαθήστε να το διορθώσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.
 
 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 
Η περίοδος αυτή είναι καλύτερη και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τώρα νιώθετε πιο δραστήριοι και δυνατοί για να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους σας. Το ταίρι σας θα επιχειρήσει να σας προσαρμόσει στις απαιτήσεις του, αν δεν το θέλετε μην υποχωρείτε.
 
 

ΛΕΩΝ

 
Θα περάσετε σίγουρα όμορφα παρέα με τους φίλους σαςσήμερα , αλλά θα συνεχίσετε τις άσκοπες σπατάλες ,μαζέψτε το χεράκι σας. Η ανασφάλεια  που νιώθετε στον επαγγελματικό σας τομέα σας ωθεί στο να ζητήσετε συμβουλές για τις επόμενες κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε. 
 
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 
Η αισιοδοξία σας και η πίστη στις δυνατότητές σας, θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο το οποίο είναι και αρκετά μεγάλο. Ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα διανύεται εσείς που γεννηθήκατε κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου όπου μπορείτε τώρα να σχεδιάσετε εκ νέου τη ζωή σας σε καινούργιες και καλύτερες βάσεις.
 
 

ΖΥΓΟΣ

 
Μην επιτρέψετε να επηρεαστεί αρνητικά η διάθεσή σας από τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας άλλωστε μπόρα είναι θα περάσει αύριο ξημερώνει μία άλλη πολύ όμορφη μέρα. Μπορεί να έχετε κάποια παράπονα που θα επηρεάσουν τη σχέση σας με το ταίρι σας.
 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 
Ίσως έχει έρθει η ώρα να ευαισθητοποιηθείτε σε πολλά θέματα, τα οποία θεωρούσατε δευτερεύοντα και ειδικά όταν αυτά τα θέματα αφορούν τα επαγγελματικά σας που εσεί ςπιστεύετε ότι τα έχετε τακτοποιημένα. Να είστε προσεκτικοί, γιατί το διάστημα που ακολουθεί θα είναι δύσκολο όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.
 
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 
Προσπαθήστε να εκφράσετε με κάποιον τρόπο τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες αλλά παράλληλα μην αφήνετε τις εκκρεμότητες που έχετε στην άκρη και ειδικά τις οικονομικές θα τις βρείτε ξανά μπροστά σας. Ένα ζήτημα οικονομικής φύσεως θα σας αναστατώσει πρόσκαιρα μην ξεχνάτε τα πάντα θέλουν πολύ καλό και σωστί χειρισμό.
 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 
Μία καινούργια γνωριμία που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο  θα εξελιχθεί σε έντονο φλερτ. Βρείτε άμεσα λύσεις για τα χρόνια προβλήματα που σας κρατούν δεσμευμένους στο παρελθόν. Μην πανικοβληθείτε από τα αυξημένα έξοδα που υπάρχουν. Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές για να μπορέσετε να κλείσετε κάποιες συμφωνίες.
 
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 
Δεν πρέπει να ενθουσιάζεστε εύκολα στις επιτυχίες και να απογοητεύεστε στις αποτυχίες προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να ζυγίζετε σωστά και τα μέν και τα δε. Θα δημιουργηθούν θετικές εξελίξεις και ίσως καινούριες γνωριμίες που θα αναβαθμίσουν την κοινωνική σας θέση.
 
 

ΙΧΘΥΕΣ

 
Διανύετε μια περίοδο προσωπικής ευημερίας, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε μείνετε ταπεινοί. Η διάθεσή σας είναι πεσμένη και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με φίλους σας. Αναπάντεχα κέρδη προκύπτουν για εσάς των που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου.
 
Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr