Η Τσέλσι Χάντλερ, για τους μη γνωρίζοντες, είναι media personality πρώτης γραμμής στις ΗΠΑ με δική της εκπομπή, το «Chelsea Lately». Στην εκπομπή της προσέρχονται οικειοθελώς τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής showbizz για να ανακριθούν με ζήλο και χιούμορ από την ξανθιά παρουσιάστρια και κωμικό και να χαρίσουν γέλιο μέχρι δακρύων σε εκατομμύρια τηλεθεατών. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Χάντλερ έχει δηλώσει πως «όσο χειρότεροι είναι οι καλεσμένοι, όσο πιο αξιολύπητοι είναι, τόσο πιο αστεία είναι η εκπομπή». Και γι’ αυτές της τις προσπάθειες το περιοδικό Time την αντάμειψε με μια θέση στην εκατοντάδα των πιο “επιδραστκών” ανθρώπων στον πλανήτη το 2012.

Η Χάντλερ όμως, έχει και άλλα ενδιαφέρονταν πλην των μιντιακών. Είναι ενεργή πολιτικά για θέματα όπως τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και την ελευθερία στα social media. Μάλιστα, για να τραβήξει τα βλέμματα όλων μας στα θέματα που την απασχολούν δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σε προκλητικές πόζες τις οποίες δημοσιοποιεί με τα ανάλογα σχόλια.

Δείτε και θα καταλάβετε:

 

H ανάρτηση της Χάντλερ πριν από μία ημέρα στο Instagram. Η κωμικός φωτογραφίζεται πάνω σε καμήλα μουσουλμάνου με δύο σημαίες του Ισραήλ στο στήθος για να προωθήσει την ιδέα της ειρηνικής συνύπραξης των δύο κοινοτήτων. Στη λεζάντα αναφέρει -για λόγους ενθάρρυνσης: Δεν χρειάζεται καν να είστε γυμνόστηθοι.

 

 

Can you believe more than 2 ass can fit on the same screen? Guess which one’s real. Your move, instagram.

A photo posted by Chelsea Handler (@chelseahandler) on

Η κωμική φλέβα συναντά την επιδειξημανία.

 


Ο Πούτιν είναι ένα από τους προσφιλείς στόχους της Χάντλερ που τον έχει στο μάτι λόγω της στάσης του σε ό,τι αφορά στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.