Μπορεί η νέα διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να έχει μπει φορτσάτη στα πράγματα και το μομέντουμ στο επικοινωνιακό πεδίο να φαίνεται πως την ευνοεί όσο δεν πάει, ωστόσο, υπάρχει και μια κουκίδα στον κόσμο της ενημέρωσης, μια γκρίζα γραμμή, ένα καμπανάκι που χτυπάει λυσσασμένα και το οποίο μπορεί να τα γκρεμίσει όλα μονομιάς.

Ούτε η ρήξη στις διαπραγματεύσεις της με τους εταίρους, ούτε η μη ικανοποίηση των πλείστων όσων εξαγγελιών της, θα μπορούσαν να φέρουν μεγαλύτερο χτύπημα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από το αντίστοιχο που του κατάφερε η ιστοσελίδα-περιοδικό «Women’s Wear Daily».

Η τελευταία, έβαλε στο μικροσκόπιο τις στυλιστικές επιλογές του έλληνα πολιτικού και του άλλαξε τα φώτα, καθώς τον βαθμολόγησε με “C”. Ακούτε; Με “C”! Τοξικό κοστούμι φάση! Χειρότερα, δεν γινόταν για τον Αλέξη (να φανταστείτε μετά το “C” πέφτεις στην “κλίμακα Φλωρινιώτης”, πράγμα σχεδόν αδύνατο).

Να μην τα πολυλογούμε, αξίζει να σημειώσουμε και το εξής παράδοξο: Το περιοδικό ψέγει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ όχι μονάχα για τις επιλογές του στο ντύσιμο, αλλά ακόμα-ακόμα και για αυτό το ίδιο του το σώμα! Τι κοντά χέρια του καταλογίζει, τι… χοντρομπούτη τον περιγράφει, το WWD δεν έχει το Θεό του!

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει…