Ο Λουκ Στιλ ήρθε με… λίγα λόγια και χωρίς τυμπανοκρουσίες στον Παναθηναϊκό, σε λίγο καιρό όμως κατάφερε να καθιερωθεί στη θέση νούμερο 1 του Παναθηναϊκού. Ο τερματοφύλακας των πρασίνων έδωσε μια συνέντευξη ξεχωριστή, με στιγμές από τη ζωή του στην Ελλάδα, αλλά και τις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Στιλ μίλησε στο sdna και σε ερώτηση για τις πιθανότητες τίτλου του τριφυλλιού, απάντησε: «Φυσικά και το πιστεύω! Είμαστε ο Παναθηναϊκός ένα τεράστιο κλαμπ! Ήρθα εδώ με στόχο να κερδίσω το πρωτάθλημα γιατί αυτός ο σύλλογος έχει μάθει να κατακτά τίτλους. Είμαστε πίσω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ έχουμε παίξει στην έδρα τους και δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Στο σπίτι μας θα είναι διαφορετικά, αλλά πριν τα ντέρμπι έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Χάσαμε κάποιους βαθμούς μακριά από την έδρα μας αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Οσον αφορά τις γαστρονομικές του συνήθειες, ήταν απολαυστικός. Όσο ένας Αγγλος που δεν πίνει… τσάι.  «Γενικά το ελληνικό φαγητό με έχει εντυπωσιάσει πάρα πολύ. Στην Αγγλία αντιθέτως το φαγητό πολλές φορές μπορεί να σε απογοητεύσει. Εδώ το φαγητό είναι… τέχνη. Το πώς έρχονται οι σαλάτες στις πιατέλες, το πώς συνδυάζονται οι γεύσεις και φυσικά το σουβλάκι για το οποίο είμαι ευγνώμων στον Μλάντεν Πέτριτς ο οποίος μου το… σύστησε! Κάποιες φορές μετά από αγώνες πηγαίνουμε για ένα σουβλάκι. Επίσης το ψάρι εδώ είναι φανταστικό κι όλα τα θαλασσινά»…