Ήρθε και τον θέλουν να μείνει για πάντα. Ο λόγος για τον Μάρκους Μπεργκ που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο έληγε το 2017. Τώρα, θα φοράει το τριφύλλι έως το 2018 και με καλύτερους οικονομικούς όρους. Ο ίδιος και η σύζυγός του περνούν πολύ καλά στην Ελλάδα, τους αρέσει η χώρα και η Βάρκιζα που κατοικούν, ενώ η Ζοζεφίν δεν κρύβει ότι θέλει να αγοράσουν σπίτι.

Το ίδιο «ερωτευμένοι» είναι και στον Παναθηναϊκό με τον Σουηδό. «Είναι παιδί μάλαμα, το ιδανικό πρότυπο για όλους τους νεαρούς παίκτες που έχουμε στην ομάδα. Μακάρι να είχαμε άλλους τρεις Μπεργκ», λένε.

 

https://www.youtube.com/watch?v=-aai1eDjHlg


Το συμβόλαιο

Ο Σουηδός υπέγραψε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, συμβόλαιο με κλιμακωτές απολαβές. Από την τρέχουσα περίοδο, όπως ανέφεραν οι Σουηδοί δημοσιογράφοι η αμοιβή του εκτοξεύεται στα 600.000 ευρώ «καθαρά». Κάθε χρόνο θα ανεβαίνει κατά περίπου 100.000 ευρώ η ετήσια αποζημίωσή του, φτάνοντας τη σεζόν 2017-18 περί τα 900.000 ευρώ «καθαρά».

Στη συμφωνία συμπεριλαμβάνονται και μπόνους. Κάποια βασικά εξ αυτών, αφορούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Champions League. Επιπλέον, υπάρχουν μπόνους για κατάκτηση του κυπέλλου και συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League.

Με λίγα λόγια, ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί τη νέα “σημαία” του Παναθηναϊκού…