Για πολλούς, οι αποδόσεις που δίνει μια στοιχηματική εταιρία σχετικά με τα αποτελέσματα μιας εκλογικής διαδικασίας, έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα από τα αντίστοιχα που πηγάζουν από τις δημοσκοπήσεις κάθε είδους.

Κι αυτό διότι στις τελευταίες πάντα παίζει μεγάλο ρόλο το ποιόν και η… χροιά που επιθυμεί να δώσει στο αποτέλεσμα ο εντολέας.

Αντιθέτως, οι προβλέψεις μιας στοιχηματικής εταιρείας, ούτε δόλο, ούτε έμμεσες επιδιώξεις υποκρύπτουν, για τον απλούστατο λόγο ότι εδώ ο βασικός κυρίαρχος των όρων με τους οποίους παίζεται το παιχνίδι είναι ο ρεαλισμός των κυρίαρχων πιθανοτήτων. Μπορεί να μιλάμε για τζόγο, αλλά οι εταιρίες αυτού του είδους γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι αποδόσεις που δημοσιεύουν στο κοινό, έχουν έναν κοινό παρονομαστή: το μειωμένο ρίσκο, το όσο το δυνατόν πιο εξασφαλισμένο κέρδος της…

Χωρίς, λοιπόν, πολλά πολλά, σας παραθέτουμε την βασική εικόνα από το κουπόνι πασίγνωστης ελληνικής εταιρείας στοιχημάτων για τις σημερινές εκλογές.

Παρεμπιπτόντως, οι προβλέψεις της στοιχηματικής εταιρίας πριν την ανακοίνωση των exit polls, είχαν τεράστια αντιστοιχία με τα ποσοστά που έγινα γνωστά από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων στις 19:00….
 

ΩΡΑ 20:00

 

ΩΡΑ 17:00