Οι αστροπροβλέψεις της Κυριακής 24/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Αν αισθάνεστε έτοιμοι σήμερα να προχωρήσετε τη σχέση σας από φιλική σε ερωτική, μη διστάζετε να το πράξετε. Αυτή η χρονική περίοδος σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε αποταμιεύσεις που θα σας χρειαστούν στο μέλλον. Η αισιοδοξία και η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με συναδέλφους ή συνεργάτες. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αποκτήστε σήμερα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δείξτε θάρρος στις καθημερινές προκλήσεις και ειδικά όταν αυτές ανήκουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Απολαύστε την ευτυχία της οικογενειακής ζωής σας και την επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας κατανοούν και σας αγαπούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προοπτικές που υπάρχουν για ένα καλύτερο μέλλον, θα έρθουν, μόνο αν καταφέρετε να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και να μην σταματήσετε στο πρώτο εμπόδιο. Θα πρέπει να φανείτε τολμηροί και να κάνετε μια προσπάθεια για να αλλάξετε τις ισορροπίες στη σχέση σας. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες ευχάριστες ειδήσειςπου θα πάρετε σήμερα θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο ενώ αν δεν έχετε κάποια σχέση, αυτή την περίοδο θα μπορούσατε εύκολα να δημιουργήσετε μια.  

 

ΛΕΩΝ

Τον τελευταίο καιρό  έχετε μάθει να ζείτε στη σκιά των άλλων και να ενεργείτε πάντα μυστικά αλλά είναι λάθος η τακτική αυτή. Αρχίζει μια νέα περίοδος γεμάτη με καινοτόμες ιδέες σε όλους τους τομείς. Τις περισσότερες φορές οι λύσεις που χρειάζονται είναι απλές, αλλά δεν υπάρχει η καθαρή σκέψη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δραστηριότητα στον εργασιακό σας χώρο και η λήψη πρωτοβουλιών θα σας βοηθήσουν μελλοντικά έχετε πάρει πολύ φόρα αλλά είναι για το καλό σας. Έχετε μια διάθεση σήμερα για σπατάλες, αλλά, μαζέψετε το χεράκι σας. Νέα προβλήματα οικονομικής φύσης θα σας χαλάσουν τη διάθεση. 

 

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να αναβάλλετε κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια για αρκετό διάστημα. Δεν ευνοούνται οι βιαστικές αποφάσεις αυτή την περίοδο για αλλαγές στα επαγγελματικά σας, κάντε υπομονή σύντομα θα μπορείτε να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην είστε τόσο ευκολόπιστοι γιατί δείχνετε πιο ευάλωτοι στον κοινωνικό σας περίγυρο με αποτέλεσμα κάποιος όλο αυτό να το χρησιμοποιήσει εις βάρος σας. Άτομα στην εργασία σας έχουν κακό σκοπό, μην εμπιστεύεστε τους πάντες και κρατήστε τα μυστικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει πρώτα από όλα να βάλετε σε μία  τα θέλω σας, έχοντας κάνει σωστά τους υπολογισμούς σας. Προσοχή σε άτομα που δεν ξέρετε και τόσο καλά και μπορεί να σας ξεγελάσουν και να σας κάνουν να χαλάσετε χρήματα τα οποία δεν έχετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από το να σκέφτεστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα ήταν προτιμότερο να επικοινωνήσετε μαζί τους. Το διάστημα που ακολουθεί θα έχετε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Νέα προβλήματα οικονομικής φύσης θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που δεν είναι σημαντικά για εσάς και την οικογένειά σας. Η αισιοδοξία και η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με συναδέλφους ή συνεργάτες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Από το να σκέφτεστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα ήταν προτιμότερο να επικοινωνήσετε μαζί τους. Το διάστημα που ακολουθεί θα έχετε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Μη δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που δεν είναι σημαντικά για εσάς και την οικογένειά σας.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr