Κριός

Αγαπητέ Κριέ, παρόλο που κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα μπορεί να νοιώσεις ένα μικρό εκνευρισμό, η σημερινή Τετάρτη θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα συμβεί, αν δεν αφήσεις την πίεση να σε κυριεύσει, κάνοντάς σε ανήμπορο να αντιδράσεις σε οτιδήποτε.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, κάποια πράγματα μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν σήμερα, και αυτό αφορά κυρίως συμπεριφορές από δικά σου άτομα, που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Μην αφήνεσαι στα αρνητικά συναισθήματα και βάλε τα δυνατά σου, για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Η απογοήτευση μόνο πίσω θα σε κρατήσει και δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια χρόνου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ίσως η σημερινή μέρα να είναι λίγο κουραστική για εσένα, καθώς με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα επανέρχονται στο προσκήνιο και παραμένουν δυναμικά. Ταυτόχρονα όμως θα είναι και σημαντική, αφού θα δεις να αποκαθίστανται σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα, όπως του άμεσου περιβάλλοντός σου ή της οικογένειάς σου. Φρόντισε να διαλύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν, για να νιώσεις καλύτερα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες που είναι καλές για το ζώδιο σου, μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που έχεις εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε μην χαλαρώνεις και μην βγαίνεις από τους στόχους σου, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Τετάρτη θα σε βάλει σε σκέψεις. Καλό είναι αυτό, καθώς θα καθίσεις να αξιολογήσεις πού έχεις φταίξει και τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως ακριβώς θα ήθελες. Μην σε πάρει από κάτω όμως, γιατί τέτοιου είδους ευκαιρίες σε κάνουν πιο δυναμικό και πιο έτοιμο να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μην αφήσεις σήμερα κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς χωρίς να αγχώνεσαι και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Τετάρτη είναι αρκετά κρίσιμη για εσένα, προκειμένου να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, όπως τα έχεις σκεφτεί. Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις, που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου χωρίς να ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μην μιλήσεις σε κανέναν για όσα θέλεις να κάνεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η εύνοια των συνθηκών αρχίζει και φαίνεται ξεκάθαρα ειδικά σήμερα στην ζωή σου. Όλα όσα θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε γιατί από τον πολύ ενθουσιασμό μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια μέρα που η γοητεία και η ρητορεία σου θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Μην παρασύρεσαι σε επιδείξεις γνώσεων και σε συμπεριφορές υπεροψίας, γιατί θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια στο τέλος. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί να αναστατωθείς από διάφορα πράγματα που θα ακούσεις και να χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αποσυντονίζεσαι. Κανείς από τους γύρω σου δεν μπορεί να σε βλάψει αν εσύ ξέρεις τι θέλεις και το επιδιώξεις με όλες σου τις δυνάμεις.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, το άγχος θα σε συντροφεύει και τη σημερινή Τετάρτη, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μην γίνεσαι εμμονικός με αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα, μπορεί να το καταφέρεις αργότερα, οπότε ηρέμησε μην χαλάς τη διάθεσή σου.