Οι αστροπροβλέψεις του Σαββάτου 23/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Μια πρόταση θα δεχθείτε σήμερα για δουλειά από κάποιον γνωστό σας, η οποία θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα και θα σας αλλάξει την διάθεσή σας. Προσπαθήστε να είστε ακριβοδίκαιοι απέναντι στους υφισταμένους σας. Μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση θα σας βοηθήσει να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα αυτήν την στιγμή εξαρτώνται από εσάς στον επαγγελματικό τομέα και το πως θα χειριστείτε όλες τις καταστάσεις. Φροντίστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας για πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Περισσότερη τρυφερότητα χρειάζεται η σχέση σας και όλα θα διορθωθούν σύντομα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε πολλούς από εσάς δεν αρέσουν καθόλου τα μεγάλα λόγια, αλλά τα απλά και τα σταράτα. Φίλοι και γνωστοί μπορεί να σας φέρουν απογοήτευση. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ένταση με τον σύντροφο σας και ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πολλές οι υποχρεώσεις ξεκινάει η σημερινή μέρα και δεν είναι εύκολο να αντεπεξέλθετε σε όλες. Το προσεχές διάστημα θα συνάψετε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας. Αυτήν την περίοδο θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε για το μέλλον σας.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα μην δίνετε βάση σε κακοήθη σχόλια που θα ακούσετε από τρίτα πρόσωπα ίσως κρύβουν κακίες. Συγκεντρωθείτε γιατί έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετή δουλειά αλλά και γκρίνια στο σπίτι. Να θυμάστε πως συνήθως όταν υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας, βγαίνετε χαμένοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να είστε πιο χαλαροί όταν βρίσκεστε μαζί με τον σύντροφό σας γιατί έχει και αυτός τις ανασφάλειες του. Θα πρέπει να ανταλλάσσετε συχνότερα απόψεις με τους συνεργάτες και τους συμβούλους σας αν θέλετε η εργασία σας να προχωρήσει σωστά. 

 

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή σήμερα , μην παρασυρθείτε σε άσκοπα έξοδα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση στη συνέχεια γιατί τα χρήματά σας δεν είναι αρκετά. Τα προβλήματα που σας απασχολούν σας έχουν αναγκάσει να παραμερίσετε τις επαφές με τους φίλους σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διάχυτος αισθησιασμός σας κατακλύζει σήμερα, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να ξεκινήσετε κάτι ερωτικό με κάποιον από το φιλικό σας περιβάλλον. Οι τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στην ζωή σας ,σας κάνουν να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο ενασχόλησης και με κάποιους άλλους εργασιακούς τομείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονα κοινωνικοί θα είστε σήμερα, τουλάχιστον εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Δώστε προσοχή σε κάθε πληροφορία που λαμβάνετε αυτό τον καιρό. Τα έξοδά θα πρέπει να προσέξετε, μην σκορπάτε άσκοπα τα λεφτά σας μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε το εγώ σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα σας λειτουργεί θετικά και θα μπορούσατε σήμερα να λύσετε τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στην σχέση σας. Μην μπλέκετε σε συζητήσεις με δικά σας πρόσωπα για προβλήματα που αφορούν το παρελθόν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συζητήσεις θα κάνετε σήμερα για την σχέση σας ή με κάποιον συνάδελφός σας οι οποίες θα σας φορτίσουν και θα βγάλετε από μέσα σας μόνο  αρνητικά συναισθήματα. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στην διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου. Τα οικονομικά σας αναμένεται να παρουσιάσουν περαιτέρω βελτίωση αυτήν την περίοδο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ όμορφα θα νιώσετε  σήμερα δίπλα στον σύντροφο σας. Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα και θα σας χαρίσουν σιγουριά και ηρεμία. Ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα και να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου ή να κλείσετε μία πολύ σημαντική συνεργασία.  

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr