Την θυμάστε πέρυσι εκείνη την έκρηξη δημοσίων κοινών εμφανίσεων της Ελένης Μενεγάκης και της αγαπημένης μου -χρησιμοποιώ την φράση ελέω Αλεξάνδρας Τσόλκα για τα όσα μου προσάπτει περί έρωτος με την ξανθιά ενζενί- Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Ε, άμα τις ξαναδείτε μαζί, να μου γράψετε, γιατί  πλέον η κυρία Μενεγάκη σύμφωνα με το παρασκήνιο ούτε να την ακούει θέλει και πολύ περισσότερο ούτε να την βλέπει.

Πάνε εκείνες οι καλοκαιρινές εξορμήσεις σε νησιά, το πιλάτες, οι γελαστές πόζες, οι έξοδοι για σινεμά η φαγητό και γενικώς πάνε όλα, εδώ και μήνες. Το γιατί δεν είναι και πολύ δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς, πόσο μάλλον οι παροικούντες τον Alpha. Η Κωνσταντίνα μου με την συμπεριφορά της από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, δεν χρειάστηκε και πολύ για να εξοργίσει την ωραία Ελένη, με την οποία μέχρι τότε έκαναν παρέα.

Από τον περασμένο Οκτώβριο ξεκίνησε να αποστασιοποιείται η Μενεγάκη όπως μου λένε, όταν η Σπυροπούλου «δέχθηκε» τις πρώτες τηλεοπτικές σφαλιάρες, δηλαδή τα απογοητευτικά νούμερα.Οι φήμες λένε ότι έγινε έξαλλη με όλους τους άλλους που είχαν καλά νούμερα, από τον Λάκη μέχρι την Μενεγάκη και «εξερράγη» γι’ αυτό εντός και εκτός καναλιού, αυτή η πτωχή εργαζόμενη. Μόνο που ήταν ζήτημα χρόνου να το πληροφορηθεί η Ελένη, η οποία την περίμενε με τον δικό της μοναδικό τρόπο στην γωνία. Έτσι δεν την συμπεριέλαβε καν πριν από λίγες εβδομάδες σε ένα αφιέρωμα για τα πρόσωπα που κέρδισαν τις εντυπώσεις το 2014, κάτι που φούντωσε ακόμη περισσότερο τις φήμες για διάρρηξη των μεταξύ τους σχέσεvn.

Tο σκηνικό με τον θρόνο που έδειξε στην εκπομπή της, λίγα 24ωρα μετά την κρίση που ταλάνισε τον Alpha σχετικά με την αποπομπή η μη της ξανθιάς του «Σπίτι της, σπιτάκι της» ήταν αρκούντως χαρακτηριστικό και προκάλεσε σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν την οργή της Σπυροπούλου. Όλα αυτά, λίγο πριν τις γιορτές θύμισαν σε πολλούς ότι τίποτε δεν είναι όπως πέρυσι, που η Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη την Πρωτοχρονιά στην οικία της Μενεγάκη.

Μετά τις γιορτές η παρουσιάστρια-καναλάρχισα ήταν η μοναδική που τόλμησε να κάνει θέμα στην εκπομπή της την εγκυμοσύνη της ωραίας Ελένης, ένα θέμα «ταμπού» για τις άλλες ψυχαγωγικές παραγωγές του σταθμού. Ταμπού για τους άλλους, όχι όμως για την αγαπημένη μου Κωνσταντίνα, που εξακολουθεί να βαδίζει στον τηλεοπτικό της «κατήφορο» με δόξα, τιμή και έναν ακόμη συνεργάτη λιγότερο.

Ναι, έφυγε και άλλος -παραιτήθηκε ο άνθρωπος να γλιτώσει- προτιμώντας να μην ζει όπως πληροφορήθηκα με το άγχος της απόλυσης καθημερινά. Όσο για την Ελένη; Μάλλον περίμενε το ρεπορτάζ της Σπυροπούλου όπως μου είπαν και χαμογέλασε αδιάφορα, την ίδια στιγμή που η πρώην γνωστή της εξακολουθεί να παρουσιάζει ένα τηλεοπτικό προϊόν, άχρωμο, άγευστο και παντελώς αδιάφορο.

Σήμερα το πρωί που ξύπνησα νωρίς και την είδα για λίγο, έτσι; για να μην πάθω και τίποτε, κέρδισα ξανά στιγμές γέλιου, όταν η Κωνσταντίνα αποκάλυψε ότι έχει αυτοτραυματιστεί με συρραπτικό! Μετά από αυτό, αφήνω τα υπόλοιπα στην κρίση σας…