Ο στόχος της είναι, καταρχήν, ευγενής. Σκοπεύει να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης το οποίο –αναπόφευκτα- δεν θα πωλείται. Μιλάμε για την Ίλμα Γκορ, μια γυναίκα 22 ετών από το Λος Άντζελες, η οποία σκοπεύει να καλύψει εξ ολοκλήρου το σώμα της με τατού–παραγγελιές: συνθήματα, ονόματα και σύμβολα άγνωστων ανθρώπων, οι οποίοι θα καταβάλουν το ποσό των δέκα δολαρίων.

Όμως, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Η ευκαιρία να «χτυπήσουμε» το τατού της επιλογής μας στο μπράτσο της Γκορ, πέρασε. Το Kickstarter, το σάιτ όπου απευθύνονται νέοι καλλιτέχνες και φερέλπιδες επιχειρηματίες για βρουν χρηματοδότηση, απενεργοποίησε τον λογαριασμό του project «Tattoo Me» διότι το ποσό που είχε θέσει ως στόχο η καλλιτέχνις καλύφθηκε και με το παραπάνω.

 

 

Για την περίπτωση ωστόσο που το πείραμα επαναληφθεί –η Γκορ δεν διευκρινίζει πουθενά αν τα τατού είναι ανεξίτηλα-, οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν ας έχουν υπόψη τους το εξής: Μηνύματα με σεξιστικό, ρατσιστικό και γενικά προσβλητικό περιεχόμενο δεν γίνονται δεκτά.