Στο πρόσωπο του Ναμπίλ Μπαχούι έχει βρει ο Ολυμπιακός τον εξτρέμ που αναζητά για την ενίσχυση του μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 24χρονος εξτρέμ της ΑΙΚ Στοκχόλμης είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες μία από τις επιλογές των “ερυθρόλευκων” που εμφανίζονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την σουηδική ομάδα που αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Μπαχούι είναι μέλος της εθνικής Σουηδίας έχοντας ήδη 6 συμμετοχές με την τελευταία να είναι στις 18 Νοεμβρίου 2014 στο φιλικό με την Γαλλία όπου έπαιξε για ένα ημίχρονο. Εχει μαροκινές ρίζες, είναι αριστερός winger, μπορεί όμως με την ίδια ευκολία να παίξει τόσο στην δεξιά πτέρυγα όσο και ως επιθετικός.
 



Πρόκειται για παίκτη που βρίσκεται σε ανοδική πορεία στην καριέρα του, βασικό μέλος της ΑΙΚ απο τότε που πήγε φεύγοντας απο την Μπρομαποϊκάρνα. Έχει ύψος 1.85 με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρ του 2016. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι σε καλό επίπεδο διαπραγμάτευσεις για να κάνει δικό του τον Σουηδό εξτρέμ με τις επόμενες μέρες να είναι καθοριστικές για την τελική εκβαση της υπόθεσης.

 

Η περίπτωση Βάις

Μια εναλλακτική περίπτωση φαίνεται να είναι αυτή του Βλάντιμιρ Βάις. O Σλοβάκος δεν φαίνεται διατεθειμένος να πετάξει το ενδεχόμενο επιστροφής του στο λιμάνι, μιας και οι πληροφορίες τον θέλουν ενήμερο για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Ειδικά από τη στιγμή που έφυγε ο Μίτσελ, είναι λογικό οι όποιοι ψίθυροι γύρω από την επιστροφή του να φαντάζουν πιο αληθοφανείς…