Ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει τις μηχανές για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ, είτε με νέο δανεισμό από την Αρσεναλ, είτε με κανονική μεταγραφή, δείχνοντας διατεθειμένος αυτή τη φορά να πληρώσει αδρά για τον Κοσταρικανό εξτρέμ.
 
Οι λόγοι που στον Πειραιά θέλουν πίσω τον νεαρό επιθετικό είναι η αδυναμία που έχει εμφανίσει φέτος ο πρωταθλητής στα άκρα του. Αφελάι, Γκαζαριάν, Ντουρμάζ και Ντοσεβί δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο και με εξαίρεση τον τελευταίο που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, ουδείς από τους άλλους τρεις «έπιασε», σε μια θέση που οι ερυθρόλευκοι παραδοσιακά διέθεταν υπερόπλα (Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι κλπ).
 
Ο Κάμπελ διαθέτει στοιχεία που δεν έχουν αυτή τη στιγμή οι παραπάνω. Αν και μικρός σε ηλικία, είναι ώριμος, γρήγορος, διεισδυτικός και… σηκώνει το κεφάλι είτε για να συνεργαστεί, είτε για να εκτελέσει (σ.σ. ποιος ξεχνάει το γκολ με τη Μάντσεστερ;). Ο Μίτσελ τον ήθελε και σύμφωνα με τις πληροφορίες σύμφωνος για το “ντου” που θα φέρει τον Κοσταρικανό πίσω, είναι και ο Βίτορ Περέιρα.
 
Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές του Τζόελ Κάμπελ στο λιμάνι.