«Κάτσε να τα πούμε ρε Νικόλα…». Η ατάκα του Αντώνη Σαμαρά για τις ανάγκες του τηλεοπτικού σποτ της Νέας Δημοκρατίας, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και έχει κάνει… φίρμα τον πιτσιρικά που ρωτάει προβληματισμένος τον πρωθυπουργό της χώρας για τις δυσκολίες του πατέρα του.

Ποιος είναι, όμως, ο Νικόλας που σουτάρει στη διαφήμιση και έχει τον κεντρικό ρόλο, σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά;

Νικόλας είναι και το πραγματικό του όνομα. Είναι 14 ετών, και παιδί πολύτεκνης οικογένειας από το Περιστέρι, που κατοικεί στον Άγιο Ιερόθεο με τέσσερα συνολικά παιδιά. Ο μικρός Νικόλας της διαφήμισης, λοιπόν, γιος του Αλέξανδρου Κ., είναι ο μεγαλύτερος από τα παιδιά και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που παίζει σε διαφήμιση. Έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε προϊοντικές διαφημίσεις, ενώ λέγεται πως έχει αποκτήσει άνεση με τον φακό.
 


Ο Νικόλας είναι εξοικιωμένος και με τη μπάλα. Ο 14χρονος αγωνίζεται στις ακαδημίες του Ατρομήτου, στον ερασιτέχνη για την ακρίβεια, και παίζει στη θέση του στόπερ. Όσοι τον γνωρίζουν μάλιστα, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για το ταλέντο του. Τα βήματά του ακολουθούν και δύο από τα μικρότερα αδέλφια του.
 

 

Δεν ξέρουμε τι έχει πει στον πατέρα του, μετά την προτροπή του κ. Σαμαρά στο σποτ (σ.σ. “πες το στον πατέρα σου”)… Για την αγάπη του μικρού για τη μπάλα, πάντως, σίγουρα είναι ενήμερος ο πατριάρχης της οικογένειας…