Aπό την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του MEGA η κ. Μαρία Σαράφογλου, δυστυχώς δεν έπεισε ότι το έχει. Παρά την συνεχή εκπαίδευση στα δελτία του Σαββατοκύριακου το περασμένο καλοκαίρι και την συνεχή καθοδήγηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Το δελτίο του MEGAλου καναλιού σημείωνε σταθερά πτωτικά νούμερα ενώ για πρωτιά ούτε λόγος. Κάποιες ελάχιστες φορές που συνέβη αυτό ήταν πολύ μικρό για να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν από τους μετόχους του καναλιού.

Η νεαρή δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να αποβάλλει το άγχος που την είχε κυριεύσει, όταν κάθισε σε μια καρέκλα που είχε ακόμη νωπή πάνω της την υπογραφή της κ. Όλγας Τρέμη. Η τελευταία επιστρέφει με δόξα και τιμή την ερχόμενη Δευτέρα στην θέση, που τελικά άφησε για λίγους μήνες, πριν αποδειχτεί το αυτονόητο. Ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε η κ. Σαράφογλου να αντέξει την πίεση του κεντρικού δελτίου και όσα την ακολουθούν, γεγονός που έφερε γρήγορα την απογοήτευση στους μετόχους, όταν είδαν ότι τα νούμερα έπεφταν συνεχώς προς τα κάτω.

Η ίδια η κ Σαράφογλου, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται δεν είχε και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά τις μουρμούρες και τους ψιθύρους δυσαρέσκειας, που έφταναν με διάφορους τρόπους στα αυτιά της.

Κι επειδή εν όψει εκλογών προβλεπόταν τηλεοπτική πανωλεθρία σύμφωνα με το παρασκήνιο στους διαδρόμους του καναλιού, οι αποφάσεις έπρεπε και ήταν άμεσες, όπως όλα δείχνουν.

Εκτός από την επιστροφή της κ. Τρέμη, σε ρόλο σχολιαστή έκλεισε ο κ. Νίκος Ευαγγελάτος, ενώ σταθερός στην θέση του θα είναι και ο κ. Γιάννης Πρετεντέρης.

Η κ. Σαράφογλου αποκαθηλώθηκε, έτσι, από έναν θρόνο που δεν πρόλαβε καλά-καλά να κάτσει, βιώνοντας το άλλο πρόσωπο της τηλεόρασης,

Αυτό που υποστηρίζει ότι «όποιος δεν φέρνει νούμερα αργά ή γρήγορα φεύγει». Στην δική της περίπτωση, ίσχυσε το «γρήγορα»….