Κριός

Φίλε Κριέ, η διάθεσή σου να κάνεις αλλαγές είναι σαφής και ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Εξίσου σαφές είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ταύρος

Αυτήν την Παρασκευή, φίλε Ταύρε, μπορεί να ακούσεις λόγια πίσω από την πλάτη σου, που θα σε εκνευρίσουν ή να πεις εσύ λόγια για τα οποία θα μετανιώσεις αργότερα. Φρόντισε λοιπόν να μην παρασυρθείς από την ένταση που θα νιώθεις, γιατί πολλά θα είναι τα μηνύματα που θα παρερμηνευτούν. Επίλεξε τη σιωπή και την αυτοσυγκράτηση.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Παρασκευή δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα. Θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, όμως οι λύσεις που θα προτείνεις, θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσένα, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό μένουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια. Άκουσε τη φωνή της καρδιάς σου όσον αφορά αισθηματικές υποθέσεις και μην γίνεσαι ξεροκέφαλος και εγωιστής.

Λέων

Η σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Λέοντα, είναι κατάλληλη για σκέψη και αυτοσυγκέντρωση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε κραιπάλες. Δεν σου κάνουν καλό, ενώ μετά δεν θα ξέρεις τον τρόπο να ανακάμψεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια μέχρι τώρα, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Αυτή η Παρασκευή, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, σε ευνοεί ιδιαίτερα.

Ζυγός

Αισιοδοξία, δυναμισμός και καλή διάθεση, αγαπητέ Ζυγέ. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας και δεν είναι λίγα. Απόλαυσε μία Παρασκευή όπου όλα πηγαίνουν αρκετά καλά για το ζώδιο σου. Τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η μιζέρια των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η διάθεσή σου σήμερα είναι αρκετά ανεβασμένη και καλή. Είναι μία καλή ευκαιρία για εσένα, να βρεις χρόνο για να σκεφτείς κάποια πράγματα που απέφευγες μέχρι τώρα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι κάτω από το πρίσμα της λογικής σου και αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματά τους θα έχουν μόνιμη και συμφέρουσα διάρκεια για εσένα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα και αυτό φαίνεται σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου, που εκπέμπει σήμα κινδύνου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Κάποια οικογενειακά ζητήματα, μπορεί να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, κοίταξε να μείνεις και λίγο μόνος σου σήμερα και να προσπαθήσεις να αξιολογήσεις ποιοι άνθρωποι σε περιβάλουν και αν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους και να στεναχωριέσαι για να δικά τους προβλήματα. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και με ποιους αξίζει τον κόπο να συναναστρέφεσαι.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή η Παρασκευή σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη κλείνεσαι στον εαυτό σου και μεγεθύνεις τα αρνητικά σου συναισθήματα, γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αύριο θα νιώθεις πολύ καλύτερα.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, καταφέρνεις να βγεις από το καβούκι στο οποίο έχεις μπει και παίρνεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις, με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα στο άμεσο μέλλον. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάποιες από αυτές, συζήτησέ τες με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μετά ακολούθησε τες.