Νέα δεδομένα στην υπόθεση της επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο, από την άρση του απορρήτου στο τηλέφωνό του. Δεδομένα που δίνουν άλλη τροπή και ίσως γίνουν προάγγελος ραγδαίων εξελίξεων στις υποθέσεις διαφθοράς που μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα live sport, έως ότου ο αρχιδιαιτητής μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ήρθε σε επικοινωνία τρεις φορές με μεγάλο παράγοντα ο οποίος δεν βρίσκεται στην ΕΠΟ και το όνομά του εμπλέκεται στις πρόσφατες τηλεφωνικές συνομιλίες, οι οποίες και συνδέονται άμεσα με την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τι ειπώθηκε δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο το γεγονός από μόνο του είναι ένα σημαντικό ζήτημα και δημιουργεί ερωτήματα γιατί ο Ζωγράφος επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και όχι με κάποιον από την ομοσπονδία. 
 
Υπενθυμίζεται ότι για την εγκληματική οργάνωση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε 16 πρόσωπα, τα οποία από σήμερα ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς θα αρχίζει να καλεί για καταθέσεις κι αν το κρίνει σκόπιμο να τους προφυλακίσει.