Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Με την Πανσέληνο στον καρκίνο, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Ταύρος

Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, που ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στον Υδροχόο, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι πολλές και πολύ καλές και θα σου δώσουν λύσεις σε θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου μεθοδικά και μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις κάποια θέματα που σε άγχωναν και καθυστερούσαν την εξέλιξή σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα φέρει κάποια γεγονότα που θα περιπλέξουν ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, και θα σε ανησυχήσουν έντονα. Εκμεταλλεύσου την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο, για να σκεφτείς με ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Αν υπερισχύσει η λογική σου, θα βρεις σωτήριες λύσεις.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Καλό θα είναι να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι, για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Λέων

Κάποια πράγματα που είχες υπολογίσει ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, αγαπητέ Λέοντα, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν όπως θα ήθελες. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Παρθένος

Σήμερα, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα έχεις έντονο εκνευρισμό, αγαπητέ Παρθένε, και θα βλέπεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, γιατί στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο, μίλα με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί χρήσιμη στα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, χωρίς συναισθηματικότητα, για να μην πάρεις λάθος αποφάσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν στα σχέδιά σου.

Τοξότης

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αποσυντονίζουν και σε εκνευρίζουν αφάνταστα, αγαπητέ Τοξότη. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν να σε καταβάλλουν ψυχικά και μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

Αιγόκερως

Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, που ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Ιχθείς

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, απόφυγε υπερβολές στην εργασία σου και διατήρησε την ψυχραιμία σου στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Η διαλεκτική σου ικανότητα μπορεί να δώσει τις λύσεις που ψάχνεις και να αποσυμπιέσει την φορτισμένη ατμόσφαιρα της ημέρας. Εμπιστεύσου την κρίση και την διαίσθησή σου.