Στις περισσότερες των περιπτώσεων, άμα έχεις πολύ χρόνο διαθέσιμο κάνεις μπούρδες και μπουρδίτσες. Παίζεις games στο ίντερνετ, αναπτύσσεις φιλοσοφικούς προβληματισμούς για το μέλλον του κόσμου, βλέπεις πρωινάδικα στην τηλεόραση. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις του κανόνα. Βλέπε τον συγγραφέα και εκπαιδευτικό Steve Barley από το βρετανικό Hertfordshire, που διοργανώνει αθλοπαιδιές σκίουρων!

Μάλιστα σκίουρων, καλά διαβάσατε, με εξωφρενική μάλιστα δημοτικότητα. Καθότι βιντεοσκοπεί τα κατορθώματά τους, τα ρίχνει στο δίκτυο και αποκομίζει εκατοντάδες χιλιάδες κλικ. Πρόσφατα δε, ένα βιντεάκι του πέρασε το ένα εκατομμύριο «χτυπήματα». Αυτό που ποστάρουμε σήμερα, με πρωταγωνιστές τον Ninja Nutcase και την Lady Bobtail. Δυο σκιουράκια που καλούνται να ξεπεράσουν μια σειρά από εμπόδια για να φτάσουν στο πολυπόθητο σακί με τα φουντούκια. Νικητής στο Squirrel Grand National (ή μάλλον Nutional) αναδεικνύεται όποιος ή όποια σημειώσει τον καλύτερο χρόνο.

Δείτε το, για να απολαύσετε τα καμώματα των τρωκτικών αλλά και την καταπληκτική μετάδοση του Steve Barley –βγαλμένη από τις καλύτερες στιγμές του ποδοσφαίρου και του snooker!