Κριός

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου, φίλε Κριέ. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, αλλά και ο κυβερνήτης σου Άρης στο ίδιο ζώδιο, εύκολα σε βάζουν στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα και σε υποστηρίζουν σημαντικά… από τις συνήθειές σου μέχρι και τις παρέες σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποια σχέδια, καθώς οι εξελίξεις είναι υπέρ σου. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις επιπόλαιες και λανθασμένες ενέργειες. Δείξε ωριμότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι την επιτυχία.

Δίδυμοι

Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Δίδυμε. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις τη ροή με την οποία λειτουργείς, γιατί θα μείνεις πίσω σε πολλά ζητήματα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Καρκίνος

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, να ανασυνταχθείς και να δεις με σοβαρότητα όσα έχεις να κάνεις. Άφησε τις αναβολές και εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητα, που σου προσφέρει η σημερινή μέρα, για να λύσεις τα θέματά σου. Πάντως, η μέρα γενικά είναι πολύ ευνοϊκή και πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μην μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Από σήμερα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο εντείνει τη δυναμικότητά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χάσεις τον έλεγχο.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει πολύ καλά, αγαπητέ Παρθένε, παρότι οι συνθήκες γύρω σου δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου, θα σε προβληματίσουν αλλά δεν θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε ευνοεί να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να ηρεμήσεις, καθώς φαίνεται ότι τα ζητήματά σου έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως θέλεις. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν, τώρα ξεπερνιούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο από την μεριά σου. Όπως και να έχει όμως, καλό είναι να διατηρήσεις την διπλωματική στάση, που έχεις υιοθετήσει.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, αν κάτι δεν σου αρέσει στη ζωή σου, πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Αυτή η ανάγκη θα γίνει πολύ έντονη σήμερα που η διάθεσή σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική. Μην αφήνεις τα πράγματα να σε επηρεάζουν, χωρίς να κάνεις τίποτα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο σου δίνει κάθε βοήθεια, για να κινηθείς δραστικά.

Τοξότης

Αν είσαι Τοξότης, ξημερώνει για εσένα μια πολύ καλή ημέρα, όπου η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητα θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου είναι στο πλευρό σου και ευνοεί τις προσπάθειές σου.

Αιγόκερως

Θα σε απασχολήσουν σήμερα ζητήματα που ίσως είχες ξεχάσει, αγαπητέ Αιγόκερε. Καλά θα κάνεις να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και άρα, αρνητικά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα σου δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα. Να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αν ελέγξεις λίγο την πίεση που σε καταβάλλει και πάρεις αποφάσεις με καθαρό μυαλό και σωστή και λογική κρίση.

Ιχθείς

Η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις σε οδηγεί στην επιτυχία, αγαπητέ Ιχθύ. Σήμερα, ενεργείς αποφασιστικά, με μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Έτσι, καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει.