Οι αστροπροβλέψεις της Παρασκευής 22/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Η ανυπομονησία σας για την ολοκλήρωση των επαγγελματικών σας στόχων θα δημιουργήσει προβλήματα σε εσάς και πολύ πιθανόν στην οικογένειά σας. Προσοχή, αυτή η χρονική περίοδος είναι ακατάλληλη για να ξεκινήσετε κάποια συνεργασία. Ήρθε ο καιρός να προχωρήσετε στις αλλαγές που είχατε σχεδιάσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα θα πρέπει να ισορροπήσετε μεταξύ υποχρεώσεων οικονομικής φύσεως προς τρίτους και του προϋπολογισμού των οικονομικών σας. Θα ζήσετε έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σας και θα ανανεώσετε τους όρκους αγάπης σας. Το πλανητικό σύστημα δεν ευνοεί καινούργιες σχέσεις ή συνεργασίες. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη μανία κατανάλωσης σας χτυπά κατακέφαλα και ξοδεύετε σπάταλα διαλύοντας τον προϋπολογισμό σας, ένα προϋπολογισμό με χρήματα που δεν έχετε. Προβλήματα παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα αλλά η συμπαράσταση των φίλων σας θα βοηθήσει αρκετά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Δώστε προτεραιότητα στα προβλήματα που υπάρχουν εντός του σπιτιού σας. Η ανάληψη περισσότερων ευθυνών στην εργασίας, μπορεί να χαλάσει το λίγο πιο αισιόδοξο κλίμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

 

ΛΕΩΝ

Η πίστη στον εαυτό σας και στις κινήσεις είναι μεγάλη και δύσκολα θα μπορέσετε να μεταπεισθείτε. Θα χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη υπομονή και να προσπαθήσετε περισσότερο για να πείσετε τους άλλους. Ίσως σήμερα θα πρέπει να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε στους κοντινούς σας ανθρώπους να καταλάβουν πως νοιάζεστε για αυτούς. Μην αναλάβετε περισσότερες  ευθύνες στην εργασίας, μπορεί να χαλάσει το λίγο πιο αισιόδοξο κλίμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Η πίστη στον εαυτό σας και στις κινήσεις είναι μεγάλη και δύσκολα θα μπορέσετε να μεταπεισθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί σήμερα να δείξετε μεγαλύτερη υπομονή να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να προσπαθήσετε περισσότερο για να πείσετε τους άλλους για τις ιδέες που έχετε πάνω σε ένα αρκετά μεγάλο πλάνο. Ίσως σήμερα θα πρέπει να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε σήμερα στους ανθρώπους που αγαπάτε να καταλάβουν πως νοιάζεστε πραγματικά για αυτούς, έχουν δίκιο να είναι καχύποπτοι γιατί το τελευταίο διάστημα δεν είσαστε κοντά τους. Μη ασχολείστε με ασήμαντα πράγματα, ασχοληθείτε καλύτερα με τα επαγγελματικά σας που σας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα λάβετε ευχάριστα νέα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ήρθε η ώρα να αποκομίσετε κέρδη από τις επενδύσεις σας. Σήμερα θα νιώθετε ισορροπημένοι στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις συμφωνίες που γίνονται κάτω από το τραπέζι και μπορεί να είναι εις βάρος σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη για επαγγελματικές αλλαγές και επέκταση, είναι έντονη για εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου. Γίνεστε περισσότερο αναλυτικοί και προσεκτικοί στην δουλειά σας και όλα αρχίζουν να πηγαίνουν ρολόι ξανά. Ευνοείται σήμερα η τακτοποίηση  θεμάτων σχετικά με ακίνητη περιουσία. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σφίξτε το χέρι σας πάρα πολύ ξοδέψτε πιο συντηρητικά μην πετάτε τα χρήματά σας άσκοπα, τα χρειάζεστε. Αρκετοί από εσάς που είστε δεσμευμένοι θα χρειαστεί να έχετε μεγαλύτερη υπομονή στη σχέση σας με τις εντάσεις λύσεις δεν βρίσκονται, αλλά μόνο με υπομονή και αγάπη. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το προσεχές διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν και θα τα χρειαστείτε μελλοντικά για τα επαγγελματικά σας. Προσοχή όλοι εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και θα υπάρξουν εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr