Κριός

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, αγαπητέ Κριέ, και μην κάνεις πίσω, απλά και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή να μη συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και τα περιθώρια αποτυχίας είναι ελάχιστα. 

Ταύρος

Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να ελέγχεις ό,τι κάνεις, αγαπητέ Ταύρε. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις ετοιμάζεσαι να πάρεις, με τη Σελήνη στον Κριό μέχρι το μεσημέρι, να σε επηρεάζει άμεσα. 

Δίδυμοι

Αυτή την Τρίτη θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα, γιατί θα είναι πολύ καλές για την πορεία σου, αγαπητέ Δίδυμε. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι κουρασμένος από τα τελευταία γεγονότα που σε έχουν βρει απροετοίμαστο, αξιοποίησε την ημέρα σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου. 

Καρκίνος

Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα μελλοντικά σχέδιά σου, αγαπητέ Καρκίνε. Οφείλεις να κάνεις ορισμένες καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά. 

Λέων

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Λέοντα, θα σου φέρει θετικά αποτελέσματα σε οικονομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις, που κινδυνεύουν ή που απλώς είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Στα συναισθηματικά σου, το κλίμα δεν αλλάζει όσο θα ήθελες, αλλά μπορείς να αναπληρώσεις κάποιες ελλείψεις με τη συμβολή φίλων και να περάσεις εξίσου καλά. 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε σήμερα να είσαι ρεαλιστής και να προσαρμοστείς με ευελιξία στις αλλαγές που θα γίνουν γύρω σου, ακόμη κι αν δεν σε βρίσκουν σύμφωνο. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να τις αποτρέψεις, οφείλεις να τις αποδεχτείς και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, για το δικό σου συμφέρον. Το απόγευμα είναι ευνοϊκό για βόλτες και συζητήσεις, παρέα με κολλητούς φίλους.

Ζυγός

Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι μοναδικές, αγαπητέ Ζυγέ. Φέρε στην επιφάνεια τα ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά, αποφεύγοντας τους εκνευρισμούς και χωρίς να τα βάζεις με όλους, ώστε να μην έχεις πρόβλημα μετά. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει να γίνεται καλύτερος και πιο ενδιαφέρων. 

Σκορπιός

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους, αγαπητέ Σκορπιέ, όσο κι αν εσύ το θέλεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο τη σημερινή ημέρα και μην ενεργείς με παρορμητικότητα. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να οδηγείς κάποιες καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. 

Τοξότης

Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αγαπητέ Τοξότη, και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε αγχώσουν. Φροντίστε να δείξεις ευελιξία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου. 

Αιγόκερως

Η κοινωνικότητα σου σήμερα θα είναι τονισμένη, αγαπητέ Αιγόκερε, και με κατάλληλες ενέργειες, θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα και θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις. Αυτό θα έχει ως άμεσο αντίκτυπο αρχικά την βελτίωση της καθημερινότητάς σου και έπειτα την πρόοδο της δουλειάς σου, μιας και ορισμένα από τα άτομα που θα συναναστραφείς σήμερα, θα σε βοηθήσουν μετέπειτα στον επαγγελματικό σου τομέα. 

Υδροχόος

Πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν, αγαπητέ Υδροχόε. Κάτι αλλάζει και βλέπεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η θέση του Άρη στο ζώδιό σου, σου χαρίζει σοφία και ορθή κρίση. Έτσι, θα οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν την μετέπειτα πορεία σου. 

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, σε χαρακτηρίζει τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα τα πετύχεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και μην εκνευρίζεσαι.