Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, η μέρα είναι κάπως περίεργη για το ζώδιό σου, γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην εκτεθείς σε κινδύνους, που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Κάποιες καθυστερήσεις που είχες, θα αρχίσουν να υποχωρούν, αλλά συνεχίζεις να μην προλαβαίνεις τους χρόνους για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Ζήτα τη βοήθεια φίλων, στα θέματα που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα, που δεν θα έχεις τον απόλυτο έλεγχό τους και θα αγχωθείς αρκετά. Φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, εξετάζοντας πρώτα τα νέα δεδομένα και συζητώντας τα με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Κάποιο οικογενειακό πρόσωπο ίσως σου κάνει παράπονα και σε στεναχωρήσει. 

Δίδυμοι

Εντάσεις και ξαφνικές αλλαγές σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, μπορεί να σε κουράσουν και να σε αποδιοργανώσουν αυτήν την Κυριακή. Πρόσεξε το σπίτι σου και τα περιουσιακά σου στοιχεία και βρες στήριγμα στους φίλους σου, που οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες την δεδομένη στιγμή της ζωής σου.

Καρκίνος

Σήμερα κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει, αγαπητέ Καρκίνε, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα κάποιων υποθέσεων, γιατί είναι τελείως προσωρινή.

Λέων

Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Λέων. Θα έχεις την απαραίτητη μεθοδικότητα, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Σελήνη στον Κριό, θα έχεις επίσης την βοήθεια των αγαπημένων σου προσώπων, που θα τακτοποιήσουν για εσένα τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις και θα βρεις έτσι ελεύθερο χρόνο, για να κάνεις τα… δικά σου.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη στον Κριό, θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά.

Ζυγός

Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη, με την Σελήνη στον Κριό να σε επηρεάζει θετικά. Θα έχεις την ενέργεια να διορθώσεις αρκετά θέματα, που έχουν μείνει στάσιμα και σε τραβούν πίσω.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα δες πώς μπορείς να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, χωρίς να ξεφύγεις από τον προγραμματισμό των υπόλοιπων καθηκόντων σου. Η δημιουργική σου ικανότητα θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα στη ζωή σου.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό, αγαπητέ Τοξότη, θα προκαλέσει μια ανασφάλεια στη ζωή σου και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα, με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι ήδη σε καλά επίπεδα και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα τη ζωή σου.

Υδροχόος

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις από κοντά σου τα άτομα, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με τους πολύ δικούς σου και να ζητήσεις τη συμβουλή τους. 

Ιχθείς

Ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου, αγαπητέ Ιχθύ, και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες και τις καλές επιρροές που σου χαρίζει η Σελήνη από τον Κριό, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον θα απαιτήσει την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.