Οι αστροπροβλέψεις της Πέμπτης 21/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Ακούστε προσεκτικά τις απόψεις όλων στα επαγγελματικά σας, επωφεληθείτε από τις έξυπνες ιδέες που μπορεί κάποιοι να σας δώσουν και εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Είναι αλήθεια πως είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε κάποιους πειρασμούς, αλλά πρέπει για το καλό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί από σήμερα και μετά στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Αυτήν την περίοδο θα χρειαστεί να περιορίσετε στο ελάχιστο τα έξοδα για τη διασκέδασή σας και όχι μόνο. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος αυτή για σπατάλες και απερίσκεπτες αγορές. Ο διαθέσιμος χρόνος με τον σύντροφό σας θα περιοριστεί σημαντικά, λόγω των κοινωνικών σας υποχρεώσεων που έχετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι καλό να είστε δυναμικοί και αποφασιστικοί, όχι όμως και πάντα απόλυτοι μην ξεχνάτε το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γι’ αυτό και εσείς δείτε και μία άλλη πλευρά στον τομέα της καριέρας σας. Είναι πολύ πιθανή μια επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος. Είστε κυκλοθυμικοί σήμερα και αυτό δεν είναι υπέρ σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκή η σημερινή μέρα για να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά, η οποία ίσως να είναι και αποδοτική οικονομικά ,να πάρετε πίσω χρήματα που έχετε δανείσει κα τα θεωρούσατε χαμένα. Έχετε δουλέψει σκληρά και οι μελλοντικές εξελίξεις θα είναι προς όφελος σας. Οι ανάγκες σας για λίγο καιρό θα πρέπει να μπουν στην άκρη καθώς αγαπημένα σας πρόσωπα θα χρειαστούν την βοήθειά σας.

 

ΛΕΩΝ

Κάποιες ατυχείς επιλογές που έχετε κάνει  στα αισθηματικά σας, σας έχουν κάνει να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας, λάθος αυτό ακόμη και τα λάθη είναι προς γνώσιν και συμμόρφωση. Μη δίνετε μεγάλη σημασία σε πράγματα που έτσι κι αλλιώς είναι δευτερεύοντα. Αναζητήστε βοήθεια στο οικογενειακό σας περιβάλλον για να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα επιτύχετε πολλές αλλαγές στην δουλεία σας από σήμερα και μετά με μεγάλη ευκολία για αυτό το λόγο μην αγχώνεστε. Οι απολαύσεις της ζωής και το πως θα τις κάνετε δικές σας, θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Αυτήν την περίοδο θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ένας μικροτραυματισμός από μια απερισκεψία ή απροσεξία θα σας βάλει σε κάποιους μπελάδες. Κάποιοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε στην δουλειά σας και θα ανεβάσει τις μετοχές σας. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός γίνονται αιτία για να πάρετε κάποιες ριψοκίνδυνες αποφάσεις και να σκορπίσετε επιπόλαια κάποια χρήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη θέτετε θέματα που μπορεί να προκαλέσουν τριβές μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Εσείς που γεννηθήκατε κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου συνεχίζετε να τρέχετε με τη δουλειά ή ένα πρόβλημα υγείας που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα και πρέπει να δώσετε λύσεις. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνει η κοινωνική σας θέση, για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και την αναγνώρισή σας. Η έντονη παρορμητική φύση σας και ο ενθουσιασμός που σας διακατέχει τελευταία μπορεί να σας οδηγήσουν σε βιαστικές και όχι και διόλου σωστές εκτιμήσεις. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να εφαρμόσετε σωστά ένα πρόγραμμα διατροφής για το καλό της υγείας σας την οποία επιμελώς αμελείτε .Θα μπορέσετε να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αν ανήκετε σε αυτούς των τελευταίων ημερών, έχετε τη τύχη με το μέρος σας και θα κάνετε πραγματικότητα κάποιο δημιουργικό σχέδιο σας. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι οικογένειά σας προσπαθεί να επιβάλει την άποψή της σε εσάς και αυτό δεν σας αρέσει καθόλου ίσως όμως συζητώντας μαζί τους να τους κάνετε να καταλάβουν όλα αυτά που εσείς θέλετε να κάνετε. Πρέπει να δείτε την καθημερινότητα ως έναν πραγματικό αγώνα για επιβίωση. Απολαύστε τη θετική πλευρά της ζωής και κάντε αισιόδοξες σκέψεις χωρίς να φοβάστε για το αύριο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε σε μια διαδικασία αναθεώρησης για το τι πρέπει να αλλάξει στην καθημερινότητά σας. Πιθανές δυσκολίες θα υπάρξουν στις μετακινήσεις σας σήμερα. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στη δουλειά και εντάσεις με κάποιους συναδέλφους ή συνεργάτες.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr