Ο Αμπιντάλ κρέμασε τα παπούτσια του, ο Μποτία θα επανέλθει σε ένα μήνα από τον τραυματισμό του, οπότε ο Ολυμπιακός μπαίνει για τα καλά στο κυνήγι του στόπερ, που θα του προσδώσει τη σταθερότητα που λείπει στα μετόπισθεν από… την προηγούμενη σεζόν.

Ο Μίτσελ έκανε την αναζήτησή του και φαίνεται ότι κατέληξε στον Πορτογάλο διεθνή, Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος τώρα παίζει στο Κατάρ. Ο 33χρονος βρίσκεται στην Αλ Σαλίγια και είναι κοντά στο “ναι”.

Ξεκίνησε απο την ακαδημία της Μποαβίστα, το 2000 τον απέκτησε η Πόρτο για την δεύτερη ομάδα της και δύο χρόνια μετά ανέβηκε στην μεγάλη για πέντε χρόνια (75 ματς-3 γκολ).

Μετά πήγε στη Βόλσφμπουργκ όπου είχε 42 συμμετοχές και 6 γκολ και συνέχισε στη Βαλένθια όπου έπαιξε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι με 87 συμμετοχές και 7 γκολ.

Είναι διεθνής 27 φορές με την Πορτογάλια έχοντας σκοράρει ένα γκολ. Έχει πάρει Τσάμπιονς Λιγκ, ΟΥΕΦΑ και Διηπειρωτικό με την Πόρτο. Κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Πορτογαλίας και 2 κύπελλα, ενώ στέφθηκε πρωταθλητής Γερμανίας το 2009 με την Βόλφσμπουργκ.