Για να γράψω και την αμαρτία μου εγώ τους ΑΝ.ΕΛ δεν τους ήξερα πριν απο τα «μαναφούκια» τα τελευταία. Αν έχω βγάλει συμπέρασμα; “Αμ πως!”, που έλεγε και ο Χατζηχρήστος… Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω μέχρι στιγμής  παρακολουθώντας τις εξελίξεις, είναι ότι όταν εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος, τα «ουρλιαχτά» που ακούγονται είναι απο τις κουμπότρυπες καθώς είναι έτοιμα τα κουμπιά να ανατιναχτούν και οι ραφές να σπάσουν!

Στους ΑΝ.ΕΛ λοιπόν, πριν αρχίσουν όλοι τις φούρλες, τη ζούμπα και το φοξ-τροτ στην πολιτική σκηνή, ήξερα τον Πάνο Καμμένο, τον Τέρενς Κουίκ (γιατί παρουσίαζα μαζί του το κεντρικό δελτίο στον ΑΝΤ1) και τον Παύλο Χαϊκάλη που με έκανε πολύ να γελάω, κυρίως όταν έπαιζε την γριά με τον Λάκη Λαζόπουλο. Αργότερα έμαθα και τον Τάκη Μελά. Τον Τάκη Μελά τον γνώρισα εξαιτίας των δηλώσεών του, που με κάθε τρόπο και από κάθε μέσο (νομίζω ότι δεν πρέπει να αρνήθηκε συνέντευξη ούτε στο κανάλι του Κάτω Παγασητικού που δεν έχει ακόμη ιδρυθεί), δήλωνε ότι θα ψηψίσει τον Σταύρο Δήμα καθώς για εκείνον, σκοπός ιερός ήταν και είναι το καλό της πατρίδας. Επειδή, όμως, εγώ δεν είμαι έμπειρη με τα πολιτικά, ακούγοντας τις δηλώσεις του δεν έβγαλα και τελικό συμπέρασμα αν θα ψηφίσει και στις 3 ψηφοφορίες το ίδιο πρόσωπο. Δεν αναλώθηκα, ωστόσο, περισσότερο με την περίπτωσή του, καθώς το «θρίλερ» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέσπασε τις αγωνιώδιεις ερωτήσεις μου για τον ρόλο του Τάκη Μελά ως καταλύτη στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου.

Και μετά ήρθαν οι «μέλισσες»…

Από την Παρασκευή, ο Παύλος Χαϊκάλης έχει ξεπεράσει  σε εμφανίσεις την Χρυσούλα Διαβάτη, καθώς ο πρώτος κατάφερε να εμφανιστεί ταυτόχρονα σε τέσσερα κεντρικά δελτία καναλιών!

Πριν τον δούμε στα κανάλια ως καταγγέλοντα, γνωρίσαμε από μια φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου τον Αποστολόπουλο. Που εγώ στο άκουσμα του επιθέτου «Αποστολόπουλος» (αυτόματος συνειρμός), νόμισα ότι επρόκειτο για τον σχεδιαστή Νίκο Αποστολόπουλο που φτιάχνει εξαιρετικά εσώρουχα και προς στιγμήν αναρωτήθηκα μπας και… Αλλά ο πρωταγωνιστής της ιστορίας τον είναι Γιώργος και όχι Νίκος. Εκεί ηρέμησα λίγο γιατί δεν θα άντεχα ένας ακόμη φίλος μου, σχεδιαστής μόδας, να πηγαίνει στην Ευελπίδων.

Πριν αρχίσουν οι καταγγελίες Χαϊκάλη εναντίον Αποστολόπουλου, μάθαμε την κυρία Ξουλίδου, που επίσης αγνοούσα την ύπαρξή της, μέχρι που έκανε δηλώσεις ότι «όλοι οι ανεξάρτητοι δέχονται πιέσεις»…  Αργότερα, συναντήθηκα εικονικώς και με την κυρία Γιαταγάνα που πρέπει άμεσα κάτι να κάνει με την επιλογή χρώματος κραγιόν καθώς το τόσο έντονο κοκκινοπορτοκαλομπορντό είναι ωραίο για την Δούκισα Νομικού και για την Λιάνα Κανέλλη, όχι όμως για την κυρία Γιαταγάνα.

Μέσα σε όλο αυτό τον «κουρνιαχτό», όπου φυσικά μετά τις καταγγελίες Χαικάλη ακολούθησαν οι καταγγελίες Αποστολόπουλου και ταυτόχρονα εχει εμπλακεί και μια μονταζιέρα του Λάκη Λαζόπουλου, νομίζω ότι το «έργο» αυτό ξεπερνάει σε σασπένς το «έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές».

Μεταξύ άλλων που έχουν κληθεί να το εξιχνιάσουν, κλήθηκε και η Ιωάννα Μάνδρου, η οποία οφείλω να πω ότι επιτέλους εμφανίστηκε με το σωστό μαλλί μετά απο δεκαετίες. Δεν ξέρω ποιος είναι ο υπεύθυνος κομμωτής, συγχαρητήρια πάντως απο μένα.

Και ενώ γίνονται όοολα αυτά, εμείς ακούμε και παρακολουθούμε ένα έργο να εξελίσσεται και που μας αφορά, αλλά που κάτι μου λέει ότι δεν μας συμπεριλαμβάνουν ούτε σαν ρόλο επιλαχόντων κομπάρσων…