Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτό το Σάββατο, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα. 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σου αυτό το Σάββατο, με πολλών ειδών αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει και χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και ιδιαίτερα η Σελήνη από τον Τοξότη, θα σου χαρίσει την δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται για να ανταπεξέλθεις.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να κλείσεις τις συμφωνίες που σκέφτεσαι και να ανοίξεις τον δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις με λογική τακτική και πρόσεξε να μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο, παρασυρόμενος από την αισιοδοξία σου.

Λέων

Φίλε Λέοντα, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που είσαι ακόμα σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, προσπάθησε να πλησιάσεις ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σου έχει εκδηλώσει αλλεπάλληλα το ερωτικό του ενδιαφέρον και δώσε του μία ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις…

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά σήμερα όμως πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και κοίτα να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία που έχεις θέσει.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν και σε τραβούν πίσω. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως, θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιείται ανάμεσα στην κυβερνήτη σου Αφροδίτη και τον Ουρανό και δεν θα σε αφήσει να το κάνεις. Αντ’ αυτού προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να ξεμπερδεύεις με υποθέσεις, που εξαρτώνται μόνο από εσένα και άσε τα άλλα για αύριο, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκότερο για το ζώδιό σου.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, αυτό το Σάββατο μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα σου προκαλεί ένταση, γιατί θα λειτουργείς υπερβολικά. Περιόρισε την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Με γνώμονα την διαίσθησή σου και οδηγό την λογική σου, μπορείς να φέρεις τα πράγματα υπέρ σου.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σε απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες του παρελθόντος ενώ θα έχεις και κάποια απρόσμενα έξοδα. Κάποια θέματα θα μπουν σε προγραμματισμό με την υποστήριξη και την συμπαράσταση που θα έχεις από τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Θα σου παρουσιαστούν ευνοϊκές συνθήκες για φλερτ που θα τονώσουν την σκληρή καθημερινότητα σου. Μην δίνεις σημασία σε πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν και μην προβληματίζεσαι για το μέλλον. 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα ασχολήσου με πράγματα που σε ενδιαφέρουν και σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να κάνεις ξεκινήματα, υπογράφοντας συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον και το σύμπαν θα ανοίξει το δρόμο, για να υλοποιήσει ευκολότερα τα σχέδια σου.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα τα προβλήματά σου θα περιοριστούν κατά πολύ, λόγω της δικής σου ανεκτικής και διπλωματικής συμπεριφοράς, που θα φέρει σε ισορροπία πολλά από αυτά που σε απασχολούν. Θα θελήσεις να βάλεις μία τάξη σε θέματα του παρελθόντος και θα βρεις λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξαλαφρώσεις! Μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν, γιατί κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα! Αφοσιώσου στο νέο κύκλο που ανοίγεται στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην κατακρίνεις οτιδήποτε, πριν εξετάσεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και που ίσως περίμενες καιρό. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Ιχθείς

Αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Ιχθύ, προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου και τα υπόλοιπα, με λογική συμπεριφορά, θα πάρουν το δρόμο τους.