Στην ποιοτική, πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, που παρουσιάζει το ζεύγος Λιάγκα- Σκορδά, έσπασε την σιωπή του, ο πρωταγωνιστής Στράτος Τζώρτζογλου, διευκρινίζοντας μας τις προτιμήσεις του στο sex, που το ‘χαμε νταλκά και το βάλαμε μαράζι! Φυσικά, ρωτήθηκε και απάντησε για αυτά τα πολύ κομψά, φινετσάτα θέματα, που μας έχει συνηθίσει η εν λόγω εκπομπή και που πολύ ταιριάζουν στη πρωινή ζώνη, την οποία ως γνωστόν παρακολουθούν ηλικιωμένοι, παιδιά προσχολικής ηλικίας και λεχώνες, διότι όοοολοι οι υπόλοιποι είναι είτε στη δουλειά (αν έχουν), σε εξωτερικές εργασίες, στο σχολείο, σε ψώνια (αν είναι σε θέση να κάνουν)! Αν λοιπόν τα βρέφη και οι λεχώνες δεν ενημερωθούν για το πώς το κάνει (το sex, βρε κουτά) ο Τζώρτζογλου, θα έχουν κενό τόσο στην ποιοτική ψυχαγωγία τους, όσο και στην ενημέρωση του, την σφαιρική!

 
Ο πρωταγωνιστής, λοιπόν, μας είπε περισπούδαστα ως άλλος Θάνος Ασκητής άνευ πτυχίου αλλά με γνώση απ’ την εμπειρία: «Στο θέμα του σεξ μάλλον τείνω προς τις Ελληνίδες γιατί είναι παθιάρες»… Αχ, πολύ σας μερσούμε κυρ Στράτο μου ως ράτσα! Υπόχρεες σας είμαστε οι καημένες, που χάρη σε σας, δικαιωμένες αισθανόμαστε πια!

Παρακάτω, όμως, μας το χαλάτε, κυρ Στράτο μου, λέγοντας πως οι Ελληνίδες «βέβαια έχουν και τα αρνητικά, η ζήλεια θα είναι ακόμα πιο δυναμική μια και το σεξ είναι πιο μεσογειακό». Και πάλι θα τον συγχωρούσαμε, αν είχε κάνει ο μερακλής πρωταγωνιστής ένα crash test ανάμεσα σε άλλες εθνικότητες ερωτικών συντροφισσών! Αν μας σύγκρινε με τις Ουκρανές, τις Ρωσίδες, τις Σέρβες, τις Βραζιλιάνες, τις Αργεντίνες, τις Γαλλίδες, τις Αιθιόπισσες, τις Λατίνες και κατέληγε στις Ελληνίδες, τότε, θα ήμασταν διπλά περήφανες.
 
Πλην όμως, το target group του καλλιτέχνη είναι περιορισμένο διότι στο τέλος, παραδέχεται από καρδιάς στον δημοσιογράφο κ. Λιάγκα και στην λαμπερή σύζυγο του κ. Σκορδά πως: «Κυρίως με Ελληνίδες έχω κάνει σεξ στη ζωή μου». Τι το κουράζουμε κυρ Στράτο μου, τότε τόση ώρα και πόνεσαν τα δαχτυλάκια μας στα πλήκτρα; Πες «αυτές ξέρω, αυτές μολογάω» κυρ Στράτο μου και ζήτω ο Τζον Γουέιν που μόνο από όταν ζούσε δεν έχετε να κάνετε έρευνα αγοράς!
 
Διότι μας λέτε κιόλας πως «ήμουν υπερσεξουαλικός κάποτε, για να έχω και κάποιο λόγο ύπαρξης έπρεπε να κάνω και σεξ. Τώρα δε χρειάζεται, είμαι ευτυχισμένος». Άρα; Από μνήμες και διηγήσεις τα συμπεράσματα, κορίτσια… Άνθρακες τα μεγαλεία μας…