Ο βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, με αφορμή τα κείμενα των Χρήστου Ξανθάκη και Νανάς Παλαιτσάκη, απέστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Provocateur το εξής μήνυμα το οποίο και σας παραθέτουμε αυτούσιο.

 

“Αγαπητό provocateur.gr,

Ο βουλευτής Ιωάννης Μιχελογιαννάκης παρακαλεί όπως αναρτηθεί η απάντησή του αυτή.

1. Ο κ. Μιχελογιαννάκης άρχισε απεργία πείνας για τους 4 λόγους: την ανθρωπιστική κρίση των μνημονίων, τον Νταβούτογλου και τη συνεκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας, τη ζωή του Ρωμανού και τους πολιτικούς πρόσφυγες κατοχής, τον οποίο και διάλεξε συμβολικά γιατί κι εμείς σε κατοχή βρισκόμαστε.

2.Τελικά η απεργία λύθηκε με το να καταφέρουμε να λάβουν 365 άτομα άσυλο.

3.Η επίμαχη σακούλα που παίζουν σε βίντεο, είναι φάρμακα που πάντα κρατάει ο γιατρός τόσο για τον ίδιο, όσο και για όλους που χρειάστηκαν  ιατροφαρμακευτική φροντίδα και μάλιστα σώθηκαν ζωές όλες αυτές τις ημέρες. Η δημοσιογράφος στο επίμαχο βίντεο έχει ήδη διαψεύσει τις κακοήθειες που κυκλοφορούν. Άλλωστε, ο ίδιος ο βουλευτής είχε ζητήσει να γίνει εξέταση για να αποδειχθεί ότι δεν είχε φάει απολύτως τίποτα.

Όσο αφορά τον περιβόητο καφέ του βουλευτή, πρόκειται για το καφενείο «Εθνικόν», λίγα μέτρα δίπλα από το χώρο της απεργίας του και ήταν ουσιαστικά ένας χώρος να πληρώνουν έναν καφέ για να χρησιμοποιούν τα λουτρά του.

4. Το αναμάσημα της μετατόπισης του Μιχελογιαννάκη από κόμμα σε κόμμα, είναι γιατί διάλεξε να μην ψηφήσει μνημόνια, καθότι τα κόμματα αυτά δυστυχώς λοξοδρόμησαν.

5.Το αναμάσημα του «Ανδρός πεσούσης», ο βουλευτής έχει δημόσια τοποθετηθεί ότι το είπε επίτηδες, άλλωστε δεν του λείπει γνώση, αλλά ήθελε τότε να πει για κάποια κυρία του κοινοβουλίου που υπονόμευε τότε και προκάλεσε -και αυτή- την πτώση της κυβέρνησης του Παπανδρέου.

6. Το αναμάσημα ότι τα μνημόνια αυξάνουν την ομοφυλοφιλία, δείχνει την έλλειψη χιούμορ που έχουν οι δημοσιογράφοι, όπου σήμερα στην Ελλάδα έχουμε περισσότερους θανάτους από ότι γεννήσεις και ήθελε με αυτόν τον τρόπο να μιλήσει για την αδυναμία των νέων ανθρώπων για τεκνοποίηση. Άλλωστε, ο βουλευτής, σέβεται απεριόριστα το γενετήσιο προσδιορισμό του καθενός και δίνει συνεχώς μάχες εναντίον των φοβικών συνδρόμων και του ρατσισμού.

Σας παρακαλώ πολύ να σταματήσει το αναμάσημα όλων αυτών, διότι προκαλεί εμετό στην κοινωνία του Ηρακλείου, η οποία γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο γιατρός ο Μιχελογιαννάκης.

Ευχαριστώ.”