Οι αστροπροβλέψεις της Τετάρτης 20/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Αναλογιστείτε τις επιθυμίες σας σήμερα, αλλά και τις ανάγκες που έχετε, πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον. Για  όσους από εσάς έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο η μέρα προβλέπεται δύσκολη. Το τελευταίο διάστημα ο σύντροφός σας εμφανίζεται απόμακρος και εσείς αρχίζετε να εκνευρίζεστε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι απορίας άξιο πως καταφέρνετε να μπλέκετε συνεχώς σε εντάσεις και καβγάδες. Έχετε αγχωθεί από κάποια στασιμότητα που υπάρχει στην εργασία σας αλλά και στα οικονομικά σας, όσον αφορά το κλείσιμο μιας συμφωνίας. Έχετε αυτή την περίοδο πολύ δουλειά και υποχρεώσεις και βρίσκεστε σε σύγχυση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξελίξεις σε ότι αφορά καριέρα και κοινωνικά θα υπάρξουν σήμερα αλλά απαιτείται μεγάλη προσοχή στον τομέα αυτό απαγορεύονται οι γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις. Μην αφήνετε τις ασήμαντες αφορμές να δημιουργούν προβλήματα με τους συνεργάτες ή τους συνεταίρους σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζετε να παίζετε το παιχνίδι των εντυπώσεων αλλά να είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα βγείτε χαμένοι. Εμφανίζεστε μπερδεμένοι αισθηματικά και ίσως χρειαστείτε βοήθεια από τους γονείς ή τους φίλους σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε διαμάχες με ανωτέρους σας, δεν είναι η σωστή στιγμή για ανατροπές στα εργασιακά σας.

 

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί αισθηματικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες και έκφραση επιθυμιών. Διώξτε το υπερβολικό άγχος, κάνοντας θετικές σκέψεις και αποκτήστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση η οποία σας είναι απαραίτητη για τα επαγγελματικά σας. Η εμφάνισή σας είναι στο επίκεντρο και προκαλεί ποικίλα σχόλια στο χώρο εργασίας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μερικά τρυφερά λόγια και μια ρομαντική κίνηση θα αναθερμάνουν ξανά τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Οι αντιπαραθέσεις που έχουν δημιουργηθεί στον εργασιακό σας τομέα, κλονίζουν τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας και ίσως οδηγηθούν σε ακραίες συμπεριφορές.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μια κοινωνική έξαρση θα σας κάνει να συμμετέχετε σε μαζικές εκδηλώσεις και θα διασκεδάσετε προσοχή όμως στις συζητήσεις που θα κάνετε με τους δικούς σας ανθρώπους θα υπάρξουν εντάσεις και δυσκολίες επικοινωνίας. Δεν αποκλείεται εντελώς αναπάντεχα να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επανεξέταση ενός φιλόδοξου επαγγελματικού πλάνου μπορεί να οδηγήσει σήμερα, εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου, σε λύσεις για την πραγματοποίηση του. Ήρθε ο καιρός να ανοίξετε ένα καινούριο κεφάλαιο στην ζωή σας. Η ανασφάλεια για τα οικονομικά σας θα σας δημιουργήσει έντονο στρες αυτήν την περίοδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να στηρίξετε έμπρακτα τον σύντροφό σας. Θα σας το ανταποδώσει άμεσα και με τόκο μάλιστα. Αν ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμά σας, θα έχετε καλύτερη απόδοση στην εργασία σας. Αποφύγετε τις δοσοληψίες και τις οικονομικές συναλλαγές αυτήν την περίοδο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να μείνετε συγκρατημένοι παρά τον ενθουσιασμό σας από την καλυτέρευση των οικονομικών σας και να μην προβείτε σε μεγάλες και άσκοπες σπατάλες. Θα πρέπει να εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας σε εργασιακά θέματα. Μην αποφεύγετε τα προβλήματα γιατί θα τα βρείτε σκούρα στη συνέχεια. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξελίξεις γύρω από τα θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν σήμερα. Καταστρώστε ένα πλάνο και βαδίστε βάσει αυτού στη συνέχεια και μην ξεφύγετε. Διαφωνίες μπορεί να υπάρξουν με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Αντίθετα όμως όσοι γεννήθηκαν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο βελτιώνουν τις σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον το οποίο τους στηρίζει. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα στεναχωρηθείτε σήμερα και θα πικραθείτε από την οικογένεια σας. Έχουν συσσωρευτεί πάρα πολλά προβλήματα και εσείς προσπαθείτε να μείνετε μακριά. Έχετε μια έντονη τάση για φλερτ και εκτόνωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. Θα πρέπει να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr