Η συναυλία είχε οργανωθεί από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του «Ε» και τον Μένιο Φουρθιώτη για τα «Παιδικά χωριά SOS». Πολλοί καλλιτέχνες της pop σκηνής της χώρας συμμετείχαν, όπως οι Κώστας Μαρτάκης και Θωμαής Απέργη. Έλα όμως, που θα εμφανίζονταν και οι Boys and Noise για τους οποίους οι διοργανωτές είχαν ακουστά, αλλά δεν ήξεραν ακριβώς το μέγεθος της κοριτσίστικης ανεξέλεγκτης λατρείας, που θα τους έβρισκε!

Με στόματα ανοιχτά, εμβρόντητοι και αποσβολωμένοι, οι αμύητοι στο φαινόμενο των Boys and Noise, είδαν κοριτσάκια από 10 άντε έως 16 ετών, να ουρλιάζουν τα ονόματα των αγοριών της μπάντας, να κλαίνε, να λιποθυμούν προσπαθώντας να τους αγγίξουν, να φιλούν τα χέρια τεχνικών και δημοσιογράφων, προκειμένου να τα πάνε στα καμαρίνια να τους δουν από κοντά, να ορμάνε στις σκηνή ως ασχημάτιστες μαινάδες μπροστά στον pop Βάκχο επί 3. Τώρα άμα είσαι πάνω από 25 όλο αυτό είναι άγνωστος τόπος για σένα, μιας και οι μικρές θαυμάστριες τους 30αρηδες για παράδειγμα τους θεωρούν όχι απλά υπερήλικες αλλά Μαθουσάλες!

Οι νεαροί αυτοί, μαθητές ακόμα στο Λύκειο, πήραν μέρος σε ένα Πανελλήνιο Διαγωνισμό, επιλέχθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες αγόρια και σε ένα μόλις χρόνο έγιναν σούπερ σταρ για τα κορίτσια. Η Τατιάνα Στεφανίδου, αντιλαμβάνεται το φαινόμενο και τους καλεί την περασμένη σεζόν στο στούντιο της τότε εκπομπής της «Μίλα». Εκατοντάδες κορίτσια πλημμυρίζουν την Κάτω Κηφισιά και ετοιμάζονται, προκειμένου να τους δουν από κοντά, όχι μόνο να γκρεμίσουν το στούντιο αλλά και όλες τις εγκαταστάσεις του STAR, στο οποίο κατέβαιναν οι εργαζόμενοι από όλους τους ορόφους στης Τατιάνας το πλατό, για να δουν τι ουρλιαχτά είναι αυτά και μήπως πρέπει να εκκενωθεί το κτήριο! Προσωπικά, κι επειδή τα κορίτσια είχαν έρθει από νωρίς το πρωί, για να παρκάρω στο κανάλι να πάω για μεροκάματο, χρειάστηκε να αλλάξω προάστιο, να βρω θέση στην Λυκόβρυση και να το κόψω με τα πόδια πήγαινε-έλα. Στο όνομα και των Boys και του Noise!
 


Φρενίτιδα, τσιρίδες αδιανόητων συχνοτήτων ήχου, λατρεία σε σημείο υστερίας, από αυτές που σε επίπεδο Μπιτλς ή Πρίσλεϊ σημειώνονταν στο εξωτερικό, από ότι έχουμε δει στα κινηματογραφικά ντοκουμέντα είναι τα φαινόμενα που σημειώνονται. Κάνοντας τις έρμες μάνες που τρέχουν τα βρέφη τους στις συναυλίες, να ανησυχούν αν έχουν τίποτα παθολογικό τα δικά τους παιδιά, ώσπου να δουν πως και των άλλων μανάδων έτσι κάνουν… Στην εκπομπή της Τατιάνας, φυσικά, θα τις είδατε να ξεροσταλιάζουν οι μαύρες στο διάδρομο, για να ευχαριστηθούν οι κορούλες…

 

https://www.youtube.com/watch?v=Uy-oYPx5b4E


Λένε πως για τους Ολύμπιανς, μια φορά και έναν καιρό, κάναν τα κορίτσια έτσι! Και θυμάμαι κι εγώ τον Σάκη, μόλις είχε πρωτοβγεί, με τα μακριά μαλλιά και γυμνό -συνήθως- από τη μέση και πάνω, να προκαλεί τις ιαχές «Σάαααακη» και ακραίες εκδηλώσεις λατρείας. Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση, τόσο τα ίδια τα αγόρια που αποτελούν τους Boys and Noise είναι ιδιαίτερα μικρής ηλικίας, όπου ο μέγας γόης των κοριτσίστικων αλαλαγμών Βαγγέλης Κακουριώτης, μόλις τέλειωσε το Λύκειο!

Όμως και οι θαυμάστριες είναι ιδιαίτερα μικρής ηλικίας, απλώς παιδάκια. Μαθήτριες δημοτικών, που σύρουν κάτι ταλαίπωρες μάνες σε απογευματινές συναυλίες, με χυμούς και πορτοκαλάδες χωρίς ανθρακικό και βλέπουν τα παιδιά τους να παθαίνουν παράκρουση μόλις ο Βαγγέλης Κακουριώτης τινάζει τη φράντζα του!
 


Είναι δε και τόσο συγκινητικό και αθώο, όλο αυτό, γιατί τα κορίτσια είναι τόσο μικρά που οι λάγνες σκέψεις περιορίζονται στο να ζωγραφίζουν καρδούλες με τα ονόματα των νεαρών του γκρουπ σε ροζ λευκώματα και να τους ζητάνε ως αποκορύφωμα της έκστασης να τις αγκαλιάσουν! Οι νεαροί δε, είναι τόσο προσεκτικοί και δεν δίνουν δικαιώματα, με τόσο νέα κορίτσια που ούτε βλέμμα δεν ρίχνουν πιο πολύ απ’ όσο επιτρέπεται. Σε σημείο που να νομίζεις πως και τα τρία τους, έχουν προβλήματα μυωπίας υψηλών βαθμών…

Αξιοθαύμαστοι, γεύονται μια τόσο μεγάλη επιτυχία με σεμνότητα προς το παρόν που μακάρι να παραμείνει έτσι και στο μέλλον τους. Όσο για εμένα προσωπικά επειδή είμαι μανά 12χρονης θαυμάστριας, άμα τους ξεμοναχιάσω όλο και καμία πολύπλοκη τούφα απ’ τη φράντζα θα τους τραβήξω για όλα αυτά που έχω περάσει η μαύρη, τρέχοντας στις συναυλίες τους μεγάλη και σοβαρή -κατά κάποιον τρόπο- γυναίκα…