Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Σάββατο θα είναι κάπως περίεργο για εσένα, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων. Η σκέψη σου θα είναι χαώδης, καθώς και οι επιλογές και οι ενέργειες που θα κάνεις. Πρόσεξε πολύ για να μην οδηγηθείς σε σπασμωδικές κινήσεις, που θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις ισορροπίες σου σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου. 

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα με την συμπεριφορά σου μπορεί να κουράσεις τους ανθρώπους γύρω σου και ίσως τα πράγματα φτάσουν στα άκρα, γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια υπομονή με εσένα. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο στους Διδύμους, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ να μην υποπέσεις σφάλματα, που δεν μπορείς να διορθώσεις. Έχε υπομονή με τους συνεργάτες σου και απομάκρυνε από κοντά σου άτομα, που σε κουράζουν. 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα, που ήταν αδύνατα στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Αρκεί μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σου, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εκτιμάς και σε εκτιμούν. 

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, ενδέχεται να κάνεις κάποιες αλλαγές σχετικές με την κοινωνική σου καταξίωση. Μην βιαστείς να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι περισσότερο μαχητικός, θα καταφέρεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές που θα σου φέρει η Πανσέληνος στους Διδύμους, σε μία υπόθεση που έχεις αναλάβει. Ενδέχεται επίσης να παρουσιαστούν δυσκολίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Ίσως διαπιστώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε ξεγελάσει και θα απογοητευτείς. 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, μην αναλώνεσαι με άσχετους ανθρώπους και ανταποκρίσου σωστά στις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχεις. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στους Διδύμους, δώσε προσοχή στις σχέσεις σου και απόφυγε τις συγκρούσεις. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα σου με ήρεμο τρόπο, αν θέλεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα τη σχέση σου. Στην καριέρα σου θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την αισιοδοξία σου και να μην είσαι εγωκεντρικός. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόβαλε πιο δυναμικά τις δυνατότητες σου. 

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα λύσεις με αποτελεσματικότητα πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα όμως, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα έχεις πολύ εκνευρισμό για τις υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Προσπάθησε να μην κάνεις αυτό το λάθος. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις, που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα.  

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, μετρίασε το άγχος σου φροντίζοντας σήμερα τον εαυτό σου και βρίσκοντας λύσεις σε πράγματα που σε δυσκολεύουν. Να είσαι προσεχτικός σε αυτά που λες, διότι λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στους Διδύμους, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποια δικά σου άτομα. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση, καθώς θα σου παρουσιαστούν προτάσεις, οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά. 

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, ένα δυνατό αίσθημα καχυποψίας θα σε γεμίσει με ανασφάλειες και θα προσπαθήσεις να καταλάβεις από πού προέρχεται. Θα αναλύεις κάθε τι που βλέπεις και κάθε τι που ακούς και θα προσπαθείς να αντιληφθείς τι βρίσκεται πίσω από λέξεις. Θα προσπαθείς να ερμηνεύσεις κινήσεις και μηνύματα και θα το κάνεις τόσο έντονα, που στο τέλος μπορεί να γίνει και ενοχλητικό για τους άλλους. Χαλάρωσε λίγο! Πιθανόν αυτά που ακούς να έχουν μια διαφορετική ερμηνεία από αυτή που θα ήθελες να δώσεις εσύ.  

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αλλάξεις γύρω σου κάποια πράγματα, που μέχρι τώρα δεν σου άρεσαν και τόσο πολύ. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και να δεις μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.  

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, πριν αποφασίσεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, πρέπει να προσέξεις πολύ τα επόμενά σου βήματα. Ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, λόγω κάποιων αιφνίδιων υποχρεώσεων, που θα προκαλέσει η σημερινή Πανσέληνος στους Διδύμους και έτσι δε θα μπορείς να χαρείς κάποια πράγματα. Στα επαγγελματικά σου, η δημιουργικότητα σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά πράγματα. Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν. 

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις, με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια θέματα που καθυστερούν, σε εκνευρίζουν αρκετά, αλλά δεν αξίζει τον κόπο, γιατί πολύ γρήγορα θα πάρουν το δρόμο τους. Ό,τι περνούσε από το χέρι σου, το έχεις ήδη κάνει. Για να λύσεις πιθανά οικογενειακά προβλήματα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους και με ήρεμο και διαλλακτικό τρόπο, να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές. 

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, θα κινηθείς με μεθοδικότητα και πολύ έξυπνες κινήσεις αυτό το Σάββατο, για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες για το μέλλον σου. Προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να βρεις αρκετά ικανοποιητικές λύσεις.