Υπάρχει ένα ειδικό ρεπορτάζ στο gossip το οποίο μετράει κοιλιές! Από το αν της έπεσε βαρύ το πεπόνι και τα όσπρια, η αν, λόγω ασιτίας για δίαιτα, έπαθε σπαστική κολίτιδα απ’ το μαρούλι, η κοιλιά της κάθε σταρ ή ντάμας διασήμου μετριέται, αναλύεται και διεξοδικά εξετάζεται για το αν είναι έγκυος. Που μαίες στα μαιευτήρια προς άγραν πελατισσών να ήταν, λιγότερο θα κόπτονταν για τις εβδομάδες κύησης της κάθε λαμπερής κυρίας εξωφύλλων.

Χαρά στους ανθρώπους και «με το καλό» ένα νέο πλάσμα στον κόσμο, αλλά δεν κόβουμε τις φλέβες μας κιόλας να μάθουμε πόσο μηνών είναι η Υβόννη Μπόσνιακ, διαλέγοντας την «σύντροφο», όπως συνηθίζεται να λέγεται στις μέρες μας, του Αντώνη Ρέμου. Επίσης, αν θέλουν να ανακοινώσουν αυτό που φαίνεται, ας το κάνουν. Δεν θέλουν; Μπράβο τους και με το καλό οι χαρές τους και όλοι γέροι να ‘ναι.

Αλλά αφού οι «gossipάδες» θεωρούν μέγιστο θέμα να ενοχλούν ρωτώντας συνεχώς για εγκυμοσύνες –λεπτό πράγμα δε- όλες όσες φούσκωσε λιγάκι η πιετίτσα στο σινιέ ρουχαλάκι, αρχίζουν και εκείνες το κρυφτούλι. Ρωτούσαν τα μικρόφωνα τον Ρέμο αν θα γίνει πατέρας και δεν απαντούσε. Πήγε καλεσμένος στον φίλο του τον Αρναούτογλου και τα είπε σχεδόν χωρίς να τον ρωτήσουν. «Περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και θα είναι κοριτσάκι. Η Υβόννη το ήθελε πιο πολύ από μένα και με αυτή την εμμονή της με έπεισε να πω ‘αξίζει να κάνουμε ένα παιδί’ και ευχαριστώ την Υβόννη για την εμμονή της» παραδέχτηκε ο λαϊκός σταρ με τη γνωστή ευφράδεια και ευστοχία που τον διακρίνει.  Μετά, μάλιστα, υπογραμμίζοντας την απροθυμία του λαϊκού σταρ τόσο καιρό να παραδεχτεί πως θα γίνει πατέρας, δείξανε και φωτογραφία του τραγουδιστή να φιλάει την κοιλιά της εγκυμονούσες Υβόννης Μπόσνιακ, με τον ίδιο να λέει: «Έδωσα το πρώτο φιλί στην κόρη μου»!

Με κάθε λεπτομέρεια δε ο λαϊκός σταρ καλλιτέχνης, περιέγραψε τα πεθερικά τονίζοντας πως ο πεθερός του είναι παιδαράς και αντρούκλα, ενώ διηγήθηκε πως στα γενέθλια του τού είπε η Υβόννη για την εγκυμοσύνη και πως του έστειλε στο κινητό του τον ήχο της καρδιάς του μωρού. Όλα αυτά τα τρυφερά και πράγματι πολύ προσωπικά συναισθήματα για να μοιράζονται, έγιναν θέμα σε όλα τα μέσα. Πριν απ’ αυτό όμως, τόσο ο λαϊκός σταρ, όσο και ο λαϊκός παρουσιαστής κύριος Αρναούτογλου, μαζί με τον μια χαρά άνθρωπο Δημήτρη Σταρόβα, για κάποιο δικό τους λόγο κατέβασαν τα παντελόνια τους και έμειναν με τα σώβρακα στο πλατό, πράγμα που θεωρήθηκε ξεκαρδιστικό!

Ο σχολιαστής-δημοσιογράφος-παρουσιαστής-ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Λιάγκας, πως θα μπορούσε να μη σχολιάσει με την παροιμιώδη κομψότητα του τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε η Υβόννη Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο ότι είναι έγκυος. Το ότι το  μοντέλο πήρε τηλέφωνο τον τραγουδιστή και του είπε «άκου ένα καινούργιο τραγούδι», για να του βάλει ως έκπληξη να ακούσει την καρδιά του μωρού έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετηθεί όπως οι φίλοι, όλοι αυτοί της show b, κάνουν μεταξύ τους, με χάρη και διάθεση για κομψό πείραγμα. Έτσι ο πολυπράγμων τηλεστάρ συμπέρανε ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν είχε πάει με την Υβόννη στο υπερηχογράφημα και σχολίασε με διάθεση εύθυμη: «Εμείς Αντωνάκη μου που έχουμε πάει σε όλα τα υπερηχογραφήματα, μαλάκες είμαστε; Μόνο εσύ έγινες μπαμπάς; Eμείς που έχουμε πάει δηλαδή και δεν μας πήρε η Φαίη να μας πει ‘άκου ένα καινούργιο τραγούδι’; Εγώ ήμουν εκεί σε όλα τα υπερηχογραφήματα. Και μην μας το παίζεις μάγκας, γιατί αν ήσουν μάγκας θα ήσουν εκεί στο υπερηχογράφημα και θα κρατούσες το χέρι της γυναίκας σου!» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Αυτά όλα λέγονται υποθέτουμε, για να ανοίξει ο μεγάλος κοινωνικός διάλογος της σωστής έκφρασης της πατρότητας. Διότι οι σταρ μας, σε όλες τις εκφράσεις της δημοσιότητας, πρώτα απ’ όλα είναι αντάξιοι των αναγκών του κοινού τους και το παρηγορούν! Άρα δε μπαίνει θέμα ανταγωνισμού ποιος είναι ο καλύτερος πατέρας και ο μεγαλύτερος σταρ, αλλά για μας το κάνουν βρε κουτέ! Για την κοινωνική μας εκπαίδευση! Στο πλευρό μας στέκονται, λέμε…  Και μας αφήνουν να φοράμε και τα παντελόνια μας… ακόμα…