Τα πράγματα είναι απλά: το 99% των ανθρώπων που θα έπεφτε θύμα μιας τέτοιας φάρσας από το σύζυγό του, δεν θα έκανε δεύτερη σκέψη. Απλά θα τον χώριζε το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο. Η σύζυγος, όμως, του τύπου που οργάνωσε αυτό το χοντροκομμένο αστείο, φαίνεται πως ανήκει στο 1% που θα συγχωρούσαν την… χοντροπετσιά του έτερου ήμισυ.

Και χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη, γιατί μόνο ένας “χοντρόπετσος” θα μπορούσε να σκαρφιστεί μια φάρσα κατά την οποία θα σχεδίαζε τον ακούσιο θάνατο του τετράχρονου γιου μπροστά στα μάτια της ανυποψίαστης γυναίκας του!

Ο αθεόφοβος (έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση τόσο από τον γιο-θύμα, όσο και από τον μεγαλύτερο γιο) προσποιήθηκε ότι πέταξε τον πιτσιρικά κατά λάθος από τον πάνω όροφο, ενώ έπαιζαν το γνωστό “αεροπλανάκι‘.

Η μάνα, η οποία μόλις είχε μπει στο σπίτι, βλέποντας τον γιο της που είχε ντυθεί Μπάτμαν να κάνει τον Σούπερμαν, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Ήξερε η δόλια, πως το πιτσιρίκι της έχει την πολυτέλεια να ντύνεται σαν τον σούπερ ήρωα, αλλά δεν μπορεί (ακόμη) να πετάει όπως αυτός.

Αφού, λοιπόν, κατέβηκε σούμπιτη τις σκάλες, αγκάλιασε το γιο της και συνειδητοποίησε πως πρόκειται απλώς για μια… κούκλα. Όπως ήταν λογικό, τα “έχωσε” άσχημα στον δικό της, απειλώντας τον μάλιστα με την μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να επιβάλει μια γυναίκα σε έναν άνδρα: το να κοιμηθεί στον καναπέ!

Δείτε την απίστευτη φάρσα…