Η συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, διευθυντή του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Το γεγονός ότι εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης αυξήθηκε δραματικά ο αριθμός των αντρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσης, είναι γνωστό. Όπως γνωστό είναι, άλλωστε, και το ότι υπάρχει μεγάλη αύξηση ζήτησης του γνωστού μπλε χαπιού. Αγνοούσα, όμως, παντελώς τις εξελίξεις γύρω από τις λύσεις που η επιστήμη σε συνεργασία με την τεχνολογία προσφέρει. Λύσεις οριστικές, που χαρίζουν την δυνατότητα απόλαυσης σε όσους δεν μπορούν να χαρούν τον έρωτα.

Τα σημαντικά που προκύπτουν από τη συζήτηση αυτή -επιχειρώντας μια επιγραμματική παρουσίαση- είναι τα εξής:

  • Στην Ελλάδα, η εγχείρηση επιμήκυνσης πέους διαρκεί περίπου μια ώρα. Ένα μήνα μετά την επέμβαση, ο άντρας μπορεί να έχει πλήρη σεξουαλική δραστηριότητα.
     
  • Στην χώρα μας έρχονται άντρες απ’ όλα τα μέρη του πλανήτη για την συγκεκριμένη επέμβαση, αλλά αυτό που με εξέπληξε είναι ότι οι μουσουλμάνοι (κυρίως) επισκέπτονται τον γιατρό με την σύζυγό τους που αν και φοράει μπούργκα, σύμφωνα με τον γιατρό, διεκδικεί πάρα πολύ την απόλαυση στο σεξ. Το ζευγάρι συναποφασίζει το μέγεθος μαζί φυσικά με τον επιστήμονα.
     
  • Αναρωτιέστε ποιες ηλικίες εκδηλώνουν ενδιαφέρον για επιμήκυνση πέους ; Όλες… Όταν το αγόρι είναι ανήλικο, εκείνη που ανησυχεί είναι η μητέρα. Όταν το αγόρι ενηλικιωθεί και αποφασίσει την επέμβαση, η επιλογή μεγέθους γίνεται και πάλι από τη μαμά του! Να σας γράψω ότι δεν εντυπωσιάστηκα ψέμα θα ήτανε. Η μητέρα είναι εκείνη που συνοδεύει το γιο στο γιατρό, διότι όπως μου εξήγησε ο κύριος Κωνσταντινίδης, η μητέρα είναι εκείνη που ασχολείται κυρίως με την υγεία του παιδιού. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, δεν είναι λίγες οι φορές που ο πατέρας μπορεί να ζηλεύει το μέγεθος του πέους του γιού.
     
  • Ένα άλλο τεράστιο θέμα που ανέλυσε ο γιατρός, είναι το πώς λειτουργεί ο έρωτας στην έκκριση των ορμονών του άντρα και της γυναίκας. Θα μάθετε λοιπόν τι συμβαίνει ορμονικά και μετά από ένα χρονικό διάστημα το πάθος ανάμεσα στο ζευγάρι χάνεται. Έχετε αναρωτηθεί μήπως τι συμβαίνει στον οργανισμό ενός ερωτευμένου άντρα; Προσέξτε δεν γράφω ενός άντρα που ποθεί μια γυναίκα, γράφω για έρωτα που είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία. Είναι η μοναδική περίοδος που ο άντρας «θηλυκοποιείται», σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει αρσενικό που να «γυρίζει την πλάτη» στην θηλυκή δύναμη. Μια γυναίκα μπορεί να χειριστεί έναν άντρα εύκολα, ξεκινώντας από την σχέση μάνας-γιού. Στην ερώτησή μου πότε και πώς μπορεί η γυναίκα να ευνουχίσει τον άντρα, η απάντηση είναι λακωνικότατη. «Μόλις του πει ότι ο προηγούμενος διέθετε πιο μεγάλο μέγεθος».

Επειδή όμως τα λόγια είναι… λόγια, προτείνω να δείτε το βίντεο: