Οι αστροπροβλέψεις της Τρίτης 19/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό δεν είναι καθόλου  απίθανο αυτές τις ημέρες. Εσείς που έχετε γεννηθεί  κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαημέρου συνεχίζετε να τρέχετε με τη δουλειά ή ένα πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Έχετε έντονη διαίσθηση σήμερα χρησιμοποιήστε την επιτέλους προς όφελός σας. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Βάλτε σε σειρά τα του οίκου σας και μην ακούτε και ασχολείστε με τους άλλους ,οργανώστε με υπομονή τα σχέδια σας και μην ξύνετε πληγές που έχουν με το σύντροφο σας. Θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από το οικογενειακό σας περιβάλλον έτσι ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η ανασφάλεια που νιώθετε δεν σας επιτρέπει να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υπερευαισθησία σας, καταπιέζει κάποιους κοντινούς σας ανθρώπους την δουλειά σας  με κίνδυνο να θέλουν απομακρυνθούν από εσάς. Ακόμη και στις άσχημες στιγμές σας, προσπαθήστε να δείτε τα θετικά στοιχεία που θα ακολουθήσουν. Δείξτε στον άνθρωπο που σας έλκει ερωτικά πως ενδιαφέρεστε πολύ για εκείνον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας αρέσει να σκαρώνετε και να κάνετε πλάκες στους φίλους ή την παρέα σας, αλλά μην το παρακάνετε υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης σήμερα. Σκεφτείτε επίσης πολύ σοβαρά όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε την απόφαση να παντρευτείτε. Είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν αναπάντεχα κάποια έξοδα που θα σας προβληματίσουν αρκετά.

 

ΛΕΩΝ

Είναι πάρα πολύ πιθανό ότι η υπερβολική αισιοδοξία σας θα σας παρασύρει σε υπερβολές και όχι έξυπνες κινήσεις. Θα επικεντρωθείτε στην διαχείριση των χρημάτων σας και στην υλοποίηση των οικονομικών σας στόχων. Προσοχή στις άσκοπες και υπερβολικές δαπάνες. Μην αμφιβάλλετε πως υπάρχουν πολλοί αγνώμονες που σκέφτονται μόνο το συμφέρον τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιήστε όσο καλύτερα τις συνεργασίες και τα επαγγελματικά σας , μπορείτε αυτό το διάστημα για να φέρετε σε πέρας τους στόχους σας και αποφύγετε τις εντάσεις. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά τόσο στο αισθηματικό όσο και στο επαγγελματικό μέτωπο και εσείς καλείστε να δώσετε λύσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε να μη γίνεστε κουραστικοί απέναντι στα άτομα που αγαπάτε με την συνεχόμενη γκρίνια σας. Αυτή την περίοδο διάφορα προβλήματα θα σας αγχώσουν για λίγο όμως. Ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά σχέδια που έχουν προοπτική, θα μπορέσετε να απολαύσετε και να χαρείτε ιδιαίτερα. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάρτε τα μέτρα σας για να προφυλαχθείτε από τις ύπουλες συμπεριφορές ατόμων που συνεργάζεστε στενά και μπορεί να εκτεθείτε εσείς στον επαγγελματικό σας τομέα. Μείνετε μακριά από σκοτούρες και μπερδεμένες καταστάσεις για λίγο καιρό. Αν είχατε στο πρόγραμμα κάποιο ταξιδάκι καλό θα είναι να το αναβάλετε για λίγο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διάστημα που ακολουθεί από σήμερα και μετά θα έχετε σε ημερήσια διάταξη κόντρες και αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να μεταφέρετε μέρος της δουλειά σας, στο χώρο του σπιτιού και να υπάρξουν και εκεί εντάσεις με τον σύντροφό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να δείξει προς τα έξω τις αθέατες πλευρές του. Αυτή την περίοδο θα υπάρχει σύγχυση και δεν είναι απίθανο να παρουσιαστούν κάποια μικρά προβλήματα οικογενειακής φύσεως. Προσέξτε τις επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν σοβαρά στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με νέους στόχους για το μέλλον σας, προχωρήστε στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Έχετε μεγάλη ανάγκη από καλό ύπνο και περισσότερη ξεκούραση. Σήμερα αναζητάτε αποδείξεις για τα αισθήματα του συντρόφου σας αμφισβητώντας τα ανοιχτά, αλλά συγχρόνως επιζητείτε και την συμπαράσταση του στα προβλήματα σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί διαφωνίες εις βάρος σας, τόσο στο αισθηματικό όσο και στο επαγγελματικό μέτωπο. Διανύετε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, ικανοποιώντας τα θέλω σας. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα θα είναι σύμμαχοι σας σε ότι επιλέξετε να κάνετε.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr