Καλώς εχόντων των πραγμάτων έχετε ήδη βγει στο πρώτο σας ραντεβού –αλλιώς δεν θα έπρεπε να διαβάζετε το Provocateur.gr. Οπότε, όπως προκύπτει, έχετε λάβει τουλάχιστον μία σχετική πρόσκληση.

Όμως –και γι’ αυτό βάζουμε τα χέρια μας στη φωτιά- όσο γλυκιά και πρωτότυπη, όσο τρυφερή και συγκινητική κι αν ήταν, αποκλείεται να ήταν σαν αυτή που απηύθυνε ο τετράχρονος Μπένετ στην αγαπημένη του Μπέιλι.

 

Γράφει λοιπόν ο Μπένετ στην εκλεκτή της καρδιάς του:

Μπέιλι,

Θα έρθεις σε παρακαλώ στο σπίτι μου; Ας παίξουμε μαζί. Νομίζω ότι είσαι όμορφη σαν άλογο ή σαν πασχαλίτσα, δεν είμαι σίγουρος τι από τα δύο. Πρέπει να έρθεις στο σπίτι μου να φάμε τυριά μαζί. Σε αγαπώ και έχασα ένα δόντι χθες το βράδυ. Νομίζω ότι θα ήθελα να κάνω ένα μαγικό κόλπο για σένα και μετά να παίξω με τα ρομπότ μου κι εσύ να βλέπεις.

Με αγάπη,

Μπένετ


Όπως δήλωσε η μητέρα του νεαρού Μπένετ, Τζένιφερ, σε ενημερωτικό σάιτ, ο νεαρός με την τρυφερή καρδιά και την ποιητική φλέβα της υπαγόρευσε το γράμμα με το νι και με το σίγμα. Εκείνη το δακτυλογράφησε αλλά, πριν το ταχυδρομήσει ως όφειλε, υπέκυψε στον πειρασμό και το ανέβασε στο Reddit.
 


 

«Μιλάει διαρκώς για εκείνη και για το πόσο αγαπάει τα ‘κίτρινα’ μαλλιά της. Σε μερικές εβδομάδες γίνεται πέντε και στο πάρτι που θα κάνει για τα γενέθλιά του θα είναι όλοι ντυμένοι ιππότες και πριγκίπισσες. Έχει τρελαθεί από τη χαρά του που η Μπέιλι θα είναι ντυμένη πριγκίπισσα» συμπλήρωσε η ευτυχισμένη μαμά, η οποία, ωστόσο, νιώθει μια κάποια ανησυχία για την ανταπόκριση της μικρής Μπέιλι.

Η ανησυχία της αυτή όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στην αγωνία της για τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί σύντομα ο μικρός Μπένετ. Ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο σε ηλικία έξι μηνών και, μετά από μια μακριά περίοδο νοσηλείας, φαίνεται ότι πλέον είναι υγιής.