1. Ο Bon Jovi είναι ιδιοκτήτης ενός πολύ ιδιόρρυθμου εστιατορίου στο Red Bank του Νιου Τζέρσι. Το κόστος φαγητού που καλείσαι να πληρώσεις, καθορίζεται από το πόσο ευχαριστημένος είσαι από το φαγητό που έφαγες. Αν τυχόν δεν έχεις χρήματα να πληρώσεις, μπορείς να καλύψεις το ποσόν που οφείλεις παρέχοντας εργασία στην επιχείρηση.


 

2. Ο Quentin Tarantino είναι ένας από τους συνιδιοκτήτες του Do Hwa Restaurant που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη. Είναι ένα πολύ γνωστό εστιατόριο με πολύ νόστιμη Κορεάτικη κουζίνα.




 

3. Η Lady Gaga θέλησε να επενδύσει σε εστιατόριο και ίδρυσε την “Joanne Trattoria” στο Upper West Side της Νέας Υόρκης. Η κουζίνα που θέλει να παρουσιάσει και να επιβάλει, είναι η  Ιταλική και γενικά η Μεσογειακή, με την οποία άλλωστε έχει μεγαλώσει.      

 

 

4. Ο πιο διάσημος skateboarder στον κόσμο, ο παλαίμαχος πλέον Tony Hawk, έχει επενδύσει στο “Market Restaurant and Bar” στο Delmar της Καλιφόρνια. Το εστιατόριο έχει σαν αρχή του να αλλάζει μενού κάθε μέρα, για να μπορούν οι πελάτες του κάθε φορά που το επισκέπτονται να έχουν να καινούργιες επιλογές.




5. Ο Justin Timberlake είναι συνιδρυτής και συνέταιρος στο εστιατόριο “Southern Hospitality” που βρίσκεται στη  Νέα Υόρκη. Ο χώρος αυτός έχει γίνει γνωστός για το “Memphis style” μπάρμπεκιου που προσφέρει.




6. Το 1975, ο Francis Ford Coppola, αγόρασε στη Napa Valley της Καλιφόρνια, έναν αμπελώνα. Αργότερα, μέσα στο κτήμα δημιούργησε εστιατόριο, το οποίο το ονόμασε “Rustic”, για να ικανοποιήσει έτσι την επιθυμία του να προσφέρει στο κοινό ιταλικά παραδοσιακά πιάτα και το κρασί παραγωγής του.