Κωνσταντίνα μου μην πεις πάλι ότι φταίω εγώ που ασχολούμαι μαζί σου. Όπως θα διαπιστώσεις στην συνέχεια, κατήργησα τον πληθυντικό και το κ. Σπυροπούλου που χρησιμοποίησα στα δύο πρώτα κείμενα (δηλαδό αυτό κι αυτό) που έγραψα προς τιμήν σου. Κι αυτό γιατί πλέον νοιώθω πολύ οικεία μαζί σου, εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους στον Alpha και πέριξ της Ελλάδας.

Ο Τζώνη Καλημέρης ας πούμε, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες και τους ψιθύρους στα γραφεία, δεν έφυγε έτσι ξαφνικά για να ασχοληθεί με τα θέατρά του. Κάτι φωνούλες βοούν -θα σου εξηγήσω κάποια άλλη φορά τι σημαίνει η συγκεκριμένη λέξη- ότι επέλεξε να αποχωρήσει, όταν όπως λέγεται πρότεινε να κοπεί το «Σπίτι σου, σπιτάκι σου» και η κατάληξη ήταν η συνήθης.

Μετά την Κουτσελίνη που έφυγε όπως έφυγε -ελπίζω να θυμάσαι τι είχα γράψει- αποχώρησε και αυτός από τον σταθμό, ενώ απ’ ότι διαπιστώνεις ένας-ένας οι συνεργάτες σου ετοιμάζονται να την κάνουν! Δεν ξέρω αν από το νέο χρόνο και με τα όσα γράφονται πλέον για πιθανή φυγή του Παύλου Σταματόπουλου, βρεθείς κάποια στιγμή μόνη σου σε αυτό το τεράστιο πλατό. Μόνη, μαζί με τον Μπρούνο -το σκυλάκι σου- αν και από ότι μου μετέφεραν, μέχρι και αυτό το ζωντανό παρουσιάζει εσχάτως τάσεις φυγής!

Δεν βοηθάς όμως κι εσύ βρε Κωνσταντίνα λίγο για να στρώσει η κατάσταση. Θρονιάστηκες εκεί, τρίτη και καταϊδρωμένη στις τηλεθεάσεις, αλλά μυαλό δεν βάζεις. Μου είπαν μάλιστα ότι σε πρόσφατη έξοδό σου όπου επέλεξες να δεις -είναι συν για το προφίλ σου το παραδέχομαι- μια θεατρική παράσταση, διαπίστωσες ιδίοις όμασοι -θα σου εξηγήσω επίσης τι σημαίνει η φράση κάποια άλλη στιγμή- ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία, δεν τρελάθηκαν να σε κυνηγάνε για δηλώσεις. Μάλλον γι’ αυτό Κωνσταντίνα μου ανεβοκατέβαινες τον διάδρομο πριν από την είσοδο, μπας και φιλοτιμηθούν να έρθουν.

Επειδή όμως δεν έρχονται, προτείνω να ξεκινήσεις άμεσα μια αλλαγή νοοτροπίας και χαρακτήρα, μπας και βελτιωθεί κάπως, το ετοιμόρροπο από τηλεθεάσεις σπίτι σου.

Επίσης σταμάτα να ποστάρεις στα social media αυτές τις φοβερές φωτογραφίες όπου χαμογελάς κρατώντας ένα ποτήρι τσίπουρο και εύχεσαι στην υγειά μας. Είδα τι έγινε την περασμένη Τρίτη, όταν το έκανες στο Instagram και ακολούθησε ο κακός χαμός από σχόλια, τα οποία επειδή σε συμπαθώ -κι ας μην το πιστεύεις- δεν δύναμαι να μεταφέρω, αφού στην συντριπτική πλειοψηφία τους, ήταν κάτι παραπάνω από αρνητικά.

Τέλος για να μην σε κουράσω, καλό ήταν που έκοψες μια ώρα από την εκπομπή σου, η οποία ούτως ή άλλως όπως σου έδειξαν οι τηλεθεατές, δεν βλέπεται.

Απλά θυμήσου κάποια στιγμή να πεις στον τελευταίο που θα φεύγει από το πλατό, να κλείσει την πόρτα…