Κριός

Η ημέρα, αγαπητέ Κριέ, με τον Ερμή και την Σελήνη να πραγματοποιούν θετικές όψεις με τον κυβερνήτη σου Άρη, κρύβει εκπλήξεις που θα αλλάξουν την οπτική με την οποία βλέπεις τα πράγματα. Αν έχεις ανασφάλειες, φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις την γνώμη τους. Φρόντισε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε κρατούν πίσω στο παρελθόν και βάλε δυναμικά πλώρη για το μέλλον.

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, σε διακρίνει τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα τα υλοποιήσεις μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε να εκνευριστείς.

Δίδυμοι

Φρόντισε σήμερα, φίλε Δίδυμε, να προγραμματιστείς περισσότερο. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να οδηγήσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, θα γίνουν σημαντικές αλλαγές σήμερα στην ζωή σου και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Με τον Ερμή και την Σελήνη να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Άρη και να σε ευνοεί, οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου και κάνε τις κινήσεις που επιβάλλονται, όσο κι αν αυτό σε επιβαρύνει.

Λέων

Απόψε, αγαπητέ Λέοντα, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Παρθένος

Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ζωή σου είναι θολό και δύσκολο, αγαπητέ Παρθένε, σε κάνει ανυπόμονο και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε τραβούν αδιάκοπα πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε την θέση σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα και το πλανητικό σκηνικό θα παίξει με τα νεύρα και τις αντοχές σου. Προσπάθησε να μην ανακατεύεις τρίτα άτομα στις υποθέσεις σου, αλλά φρόντισε να τις λύνεις μόνος σου.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα περάσεις μια αγωνία γύρω από τα οικονομικά σου, καθώς αναμένεται να προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα. Χάρη όμως στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τις όψεις της Σελήνης και του Ερμή με τον Άρη, θα βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και θα χαρείς ιδιαίτερα. Η αποφασιστικότητά σου θα σε σώσει από πολλές καταστάσεις, που σε δυσκολεύουν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στη ζωή σου, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αρκεί να μην κάνεις υπερβολές! Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα, που θα μπορούσαν να προκληθούν μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυσή τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σήμερα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τις όψεις της Σελήνης και του Ερμή με τον Άρη. Συγκράτησε όμως τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις, που δεν θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.